Bistro Manun tarina

Bistro MANU kutsuu mestarilliseen seuraansa!

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Suutarit, räätälit, satulasepät ja muut entisaikojen upeat ammattilaiset kierteleivät ennen aikaan talosta taloon ainutlaatuista osaamistaan jakaen. Palkaksi tarjottiin tavallista parempi illallinen ja yösija tuvan nurkassa. Tästä myös juontaa juurensa sanonta "tulee kuin manulle illallinen".

Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään kaikki nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Manun baarissa loihditaan maistuvia drinkkejä, tarjoillaan paikallisten panimoiden oluita ja maistellaan huolella valittuja viinejä. Keittiössämme valmistuvat purilaiset, salaatit, grillipihvit, höyryävät keitot ja kalamiesten parhaat saaliit.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä.