Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Amarillo, Helsinki

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

10. Kerros

Ravintola 10.Kerros palvelee voimassa olevien anniskelu- ja aukioloaikarajoitteiden puitteissa: Anniskelu päättyy klo 17 ja ravintola sulkeutuu klo 18.

Olen palannut. Jos muistat minut, hymy ehkä nousee huulillesi. Tai sitten olet niin nuori, ettei nimeni kerro sinulle mitään. Mutta se ei haittaa, sillä vuodet ovat muuttaneet minua. Olen nykyään rennompi ja valoisampi. Jopa vehreämpi.

Muuttuvan maailman keskellä olen ylpeä arvokkaasta menneisyydestäni. Tällaista historiaa ei ole kenellekään muulla. Funkkisajan sydän sykkii minussa yhä vahvana. Mutta oivalsin, ettei tyyli poissulje leikkisyyttä. Eikä avaruus lämpöä. Oveni ovat auki kaikille. Juhlijoille, kahvittelijoille, ruokailijoille, kokoustelijoille, saunojille. Siis kaikille, jotka haluavat tunnelman nousevan kymppiin.

Sallinet ajatusteni lennokkuuden, jalkani ovat täysin irti maasta. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintolani avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut. Löydät minut siis helposti.

Tervetuloa näköalapaikalle Helsingin ytimeen.

Voit tehdä meille pöytävarauksen helposti verkossa. Yli 8 hengen varauksia varten ota yhteyttä myyntipalveluumme ravintolamyynti@sok.fi tai puh. 0300 870 020  tai suoraan ravintolaan. Huomaathan, että yhtenäinen pöytä onnistuu vain max. 8 hengen seurueille.

Tapahtumat
4.3.2022 perjantai

Ellinoora

Amarillo, Tikkurila

Hertaksentie 2, Vantaa
Pääsylippu 16 EUR
Tulisuudelmassa Pe 4.3.2022 Ellinoora. Musiikki on parasta livenä!

11.3.2022 perjantai

Abreu

Amarillo, Tikkurila

Hertaksentie 2, Vantaa
Pääsylippu 14 EUR
Tulisuudelmassa Pe 11.3.2022 Abreu. Musiikki on parasta livenä!

1.4.2022 perjantai

Firman Bileet /.w Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Amarillo, Tikkurila

Hertaksentie 2, Vantaa
Pääsylippu 67 EUR
Tulisuudelmassa Pe 1.4.2022 Firman Bileet /.w Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus. Musiikki on parasta livenä!