Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kappeli
Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.
10. Kerros

Olen palannut. Jos muistat minut, hymy ehkä nousee huulillesi. Tai sitten olet niin nuori, ettei nimeni kerro sinulle mitään. Mutta se ei haittaa, sillä vuodet ovat muuttaneet minua. Olen nykyään rennompi ja valoisampi. Jopa vehreämpi.

Muuttuvan maailman keskellä olen ylpeä arvokkaasta menneisyydestäni. Tällaista historiaa ei ole kenellekään muulla. Funkkisajan sydän sykkii minussa yhä vahvana. Mutta oivalsin, ettei tyyli poissulje leikkisyyttä. Eikä avaruus lämpöä. Oveni ovat auki kaikille. Juhlijoille, kahvittelijoille, ruokailijoille, kokoustelijoille, saunojille. Siis kaikille, jotka haluavat tunnelman nousevan kymppiin.

Sallinet ajatusteni lennokkuuden, jalkani ovat täysin irti maasta. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintolani avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut. Löydät minut siis helposti.

Tervetuloa näköalapaikalle Helsingin ytimeen.

Voit tehdä meille pöytävarauksen helposti verkossa. Yli 8 hengen varauksia varten ota yhteyttä myyntipalveluumme ravintolamyynti@sok.fi tai puh. 0300 870 020  tai suoraan ravintolaan. Huomaathan, että yhtenäinen pöytä onnistuu vain max. 8 hengen seurueille.

Tapahtumat
Mummotunnelin kesän keikat
22.6.2021 tiistai

Booster

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
BOOSTER aiheuttaa tarvetta kovaan biletykseen!

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
23.6.2021 keskiviikko

Juhannus alkaa VENNsdaystä! Viinit 4 €

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
VENNissä etkoillaan jo juhannusta. Aurinkoa, iloa ja ystäviä! Tule huoletta, pidämme huolta turvallisuudestasi kaikin tavoin.

Mummotunnelin kesän keikat
23.6.2021 keskiviikko

Sallad feat. Olli Herman

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Klo 18 alk. 10 EUR/hlö
Olli Herman ja Sallad jäjestävät kunnon bileet!