Lounaat lähelläsi

Spaghetteria Kaari

11:00 - 15:00
Kantelettarentie 1, Helsinki
  • Lounassalaatti 10,70 €
  • Lounaspasta 10,70 €
  • Lounaspaketti 14,00 €

Spaghetteria Jumbo

11:00 - 14:00
Vantaanportinkatu 3, Vantaa
  • SALAATTI 10,70 €
  • PASTA 10,70 €
  • PIZZA 12,50 €
  • LOUNASPAKETTI 1 14,00 €
  • LOUNASPAKETTI 2 16,00 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Oluthuone Konepaja
We support social and public living!
 
Laadukas olutravintola Konepaja sijaitsee historiallisessa Pasilan konepajan korttelissa Vallilassa. Meillä koet aina jotain uutta. Me yllätämme sinut ja innostamme uusimmilla juomilla, tarinoilla ja ilmiöillä. Olutasiantuntijamme häikäisevät sinut osaamisellaan.
 
Konepaja ei jätä ketään kylmäksi – eikä janoiseksi. Meillä voit nauttia esimerkiksi paikallisten panimoiden uutuusmakuja, kauden hedelmillä maustettua hopinaattoriolutta, luomuviiniä, erikoiskahvia, kombuchaa tai tähän päivään tuotuja jännittäviä klassikkococktaileja. Alkoholittomien oluiden ja siidereiden valikoima on kiitettävän runsas. 
 
Konepaja on kuin luotu toiseksi toimistoksesi, etkopaikaksi ja olohuoneeksi. Urbaani miljöö historiallisella alueella vie sinut tunnelmaan, jossa arki unohtuu. Tule tapaamaan ystäviä, rentoutumaan ja viihtymään erilaisten tapahtumien, tastingien ja panimovierailujen merkeissä. 
Bistro Vilho

Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 1.6.2020 alkaen toistaiseksi. Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since June 1, 2020 for the time being. You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

********************

Helsingin päärautatieaseman välittömään läheisyyteen valmistui 1921 SOK:n pääkonttori. Arvorakennus on tänä päivänä suojelukohde, mutta ei museo. Täällä tapahtuu ja on aina tapahtunut.

Tässä talossa on nähty tekniikan ihmeitä ensimmäisen kerran koko maassa. Harley Davidson -moottoripyörä nimittäin esiteltiin talon näyttelyhallissa. Sivuvaunullinen "Harrikka" oli sittemmin myös SOK:n kiertävien myyjien kulkuväline.

Bistro Vilho on kiinteä osa Helsingin liike-elämää. Mestariemme kansainväliset vieraat ovat tottuneet vaatimaan parasta. Siihen mestarimme pyrkivät päivittäin, ainutlaatuisiin kohtaamisiin.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Vilhossa.

********************

Lue lisää tapahtumapalveluistamme Juhlat ja kokoukset sivultamme. Tutustu myös juhlatilojen Plaza Events -sivuihimme tästä.

Tapahtumat
Mummotunnelin kesän keikat
8.8.2020 lauantai

PLAYA TRIO

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Takuulla Suomen kuumimpien bilebändien joukkoon kuuluva Playa tsaa aikaan vauhdikkaan tunnelman! Tällä kertaa Playa esiintyy triona.

Mummotunnelin kesän keikat
11.8.2020 tiistai

Tapani Kangas Duo

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
"Mitäs sitten soiteltaisiin, onko toiveita?" kuuluu Tapani Kankaan motto. Luvassa monipuolista musiikkia ja rentoa meininkiä!

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
12.8.2020 keskiviikko

VENNsday on loistava syy juhlia!

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Eikö ole tiedossa juhlapyhiä, synttäreitä tai edes nimipäiviä? Ei haittaa, VENNin pikkulauantai on aina hyvä syy kokoontua juhlimaan.