Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kappeli
Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.
Oluthuone Konepaja
We support social and public living!
 
Laadukas olutravintola Konepaja sijaitsee historiallisessa Pasilan konepajan korttelissa Vallilassa. Meillä koet aina jotain uutta. Me yllätämme sinut ja innostamme uusimmilla juomilla, tarinoilla ja ilmiöillä. Olutasiantuntijamme häikäisevät sinut osaamisellaan.
 
Konepaja ei jätä ketään kylmäksi – eikä janoiseksi. Meillä voit nauttia esimerkiksi paikallisten panimoiden uutuusmakuja, kauden hedelmillä maustettua hopinaattoriolutta, luomuviiniä, erikoiskahvia, kombuchaa tai tähän päivään tuotuja jännittäviä klassikkococktaileja. Alkoholittomien oluiden ja siidereiden valikoima on kiitettävän runsas. 
 
Konepaja on kuin luotu toiseksi toimistoksesi, etkopaikaksi ja olohuoneeksi. Urbaani miljöö historiallisella alueella vie sinut tunnelmaan, jossa arki unohtuu. Tule tapaamaan ystäviä, rentoutumaan ja viihtymään erilaisten tapahtumien, tastingien ja panimovierailujen merkeissä. 
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
23.9.2020 keskiviikko

VENNsdayn horoskooppi kaikille merkeille

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Nyt on tähdet siinä asennossa, että taivas on auki tänään. Kohtaat komeita muukalaisia niin, ettet pysy enää laskuissa. Viini virtaa ja ilo on irti.

OlutHuoneet 30 vuotta pubivisa Rotterdam
23.9.2020 keskiviikko

OlutHuoneet 30 vuotta: Baaripähkinä pubivisa

Rotterdam

Tennispalatsin Aukio 4, Helsinki
Tule viettämään hauskaa iltaa Rotterdamiin ja testaamaan tietosi pubivisassa klo 18 alkaen!

OlutHuoneet 30 vuotta pubivisa Ølhus København
24.9.2020 torstai

OlutHuoneet 30 vuotta: Baaripähkinä pubivisa

Ølhus København

Kalevankatu 3, Helsinki
Tule viettämään hauskaa iltaa Ølhus Københavniin ja testaamaan tietosi pubivisassa klo 18 alkaen!