Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kappeli
Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.
Oluthuone Konepaja
We support social and public living!
 
Laadukas olutravintola Konepaja sijaitsee historiallisessa Pasilan konepajan korttelissa Vallilassa. Meillä koet aina jotain uutta. Me yllätämme sinut ja innostamme uusimmilla juomilla, tarinoilla ja ilmiöillä. Olutasiantuntijamme häikäisevät sinut osaamisellaan.
 
Konepaja ei jätä ketään kylmäksi – eikä janoiseksi. Meillä voit nauttia esimerkiksi paikallisten panimoiden uutuusmakuja, kauden hedelmillä maustettua hopinaattoriolutta, luomuviiniä, erikoiskahvia, kombuchaa tai tähän päivään tuotuja jännittäviä klassikkococktaileja. Alkoholittomien oluiden ja siidereiden valikoima on kiitettävän runsas. 
 
Konepaja on kuin luotu toiseksi toimistoksesi, etkopaikaksi ja olohuoneeksi. Urbaani miljöö historiallisella alueella vie sinut tunnelmaan, jossa arki unohtuu. Tule tapaamaan ystäviä, rentoutumaan ja viihtymään erilaisten tapahtumien, tastingien ja panimovierailujen merkeissä. 
Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
9.12.2020 keskiviikko

Paras päätös joululahjaostoksille

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Joululahjojen shoppailu voi viedä mehut. Onneksi VENNsdaystä saa tilalle viinit. Tee ostospäivästä mukava elämys päättämällä kierros VENNiin.

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
16.12.2020 keskiviikko

VENNsday ja tunteet

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Rakkauden, onnellisuuden ja elämän suurten kysymysten pohtiminen viinilasin äärellä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää Jane Austenin syntymäpäivää!

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
23.12.2020 keskiviikko

Joulu on taas, tankit täynnä viinii

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Nyt sitä saa, nyt sitä saa, lasinsa täyteen viinii. Tai jos syömään tahdot tulla, kahta hauskempaa on sulla!