Lounaat lähelläsi

Salve

10:30 - 14:00
Hietalahdenranta 5 C, Helsinki
 • Makkarakeittoa 8,90 €
  G L
 • Paistettuja muikkuja ja perunamuusia 10,70 €
  L
 • Karjalanpaistia, keitettyjä perunoita ja punajuurta 10,70 €
  G L
 • Holsteininleikettä, perunamuusia, paistettua kananmunaa, anjovisfilee ja kaprista 17,10 €
  Asiakasomistajalogo 14,90 € L

Memphis Hakaniemi

11:00 - 14:00
Siltasaarenkatu 18-20, Helsinki
 • VEGETARIAN DISH OF THE DAY 10,20 €
 • LUNCH SALAD 10,70 €
 • TERIYAKI BURGER 12,90 €
  L
 • FROM THE CHARCOAL GRILL 15,50 €
  L
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kappeli
Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.
10. Kerros

Ravintolamme 10. Kerros avautuu jälleen ti 20.4. klo 11.30!

Halutessasi esimakua tulevasta, olemme valmiina ottamaan teidät vastaan 
jo maanantaina 19.4. klo 12.00-18.00.

Odotamme innolla jälleennäkemistä ja olemme valmiina tarjoilemaan terassille raikkaita juomia! 

***

Olen palannut. Jos muistat minut, hymy ehkä nousee huulillesi. Tai sitten olet niin nuori, ettei nimeni kerro sinulle mitään. Mutta se ei haittaa, sillä vuodet ovat muuttaneet minua. Olen nykyään rennompi ja valoisampi. Jopa vehreämpi.

Muuttuvan maailman keskellä olen ylpeä arvokkaasta menneisyydestäni. Tällaista historiaa ei ole kenellekään muulla. Funkkisajan sydän sykkii minussa yhä vahvana. Mutta oivalsin, ettei tyyli poissulje leikkisyyttä. Eikä avaruus lämpöä. Oveni ovat auki kaikille. Juhlijoille, kahvittelijoille, ruokailijoille, kokoustelijoille, saunojille. Siis kaikille, jotka haluavat tunnelman nousevan kymppiin.

Sallinet ajatusteni lennokkuuden, jalkani ovat täysin irti maasta. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintolani avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut. Löydät minut siis helposti.

Tervetuloa näköalapaikalle Helsingin ytimeen.

Voit tehdä meille pöytävarauksen helposti verkossa. Yli 8 hengen varauksia varten ota yhteyttä myyntipalveluumme ravintolamyynti@sok.fi tai puh. 0300 870 020  tai suoraan ravintolaan. Huomaathan, että yhtenäinen pöytä onnistuu vain max. 8 hengen seurueille.