Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Kappeli
Kappelin vetovoimalla on pitkät perinteet. Espan puiston kauneus, lasiverannan avaruus, rakennuksen arvokas olemus ja moderni keittiö ovat valmiina tämän päivän asiakkaille. Kappelin salissa on tunnelmaa pariskunnille ja puitteet suuremmille seurueille.
10. Kerros

Olen palannut. Jos muistat minut, hymy ehkä nousee huulillesi. Tai sitten olet niin nuori, ettei nimeni kerro sinulle mitään. Mutta se ei haittaa, sillä vuodet ovat muuttaneet minua. Olen nykyään rennompi ja valoisampi. Jopa vehreämpi.

Muuttuvan maailman keskellä olen ylpeä arvokkaasta menneisyydestäni. Tällaista historiaa ei ole kenellekään muulla. Funkkisajan sydän sykkii minussa yhä vahvana. Mutta oivalsin, ettei tyyli poissulje leikkisyyttä. Eikä avaruus lämpöä. Oveni ovat auki kaikille. Juhlijoille, kahvittelijoille, ruokailijoille, kokoustelijoille, saunojille. Siis kaikille, jotka haluavat tunnelman nousevan kymppiin.

Sallinet ajatusteni lennokkuuden, jalkani ovat täysin irti maasta. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintolani avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut. Löydät minut siis helposti.

Tervetuloa näköalapaikalle Helsingin ytimeen.

Voit tehdä meille pöytävarauksen helposti verkossa. Yli 8 hengen varauksia varten ota yhteyttä myyntipalveluumme ravintolamyynti@sok.fi tai puh. 0300 870 020  tai suoraan ravintolaan. Huomaathan, että yhtenäinen pöytä onnistuu vain max. 8 hengen seurueille.

Tapahtumat
VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
29.9.2021 keskiviikko

Antaa talven tulla!

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Mikonpäivä on syksyn portti, josta talvi jo kurkistelee. VENNin ovi on taas portti rentoon fiilikseen, viinin kilistelyyn ja yhteiseen iloon.

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
6.10.2021 keskiviikko

Tule ja ota se VENNsday

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Tänään on "Tule ja ota se" -päivä. Silloin mennään ulos ja otetaan se, mitä ollaan aina haluttu. Ihan rohkeasti vaan lasi punaista tai valkoista!

VENNsday VENN Helsingissä joka keskiviikko
13.10.2021 keskiviikko

Onnellinen VENNsday

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Mikä onnen päivä! 13. päivä, eikä ole perjantai, vaan VENNsday. Nyt on niin hyvät vibat, että kaveri mukaan ja VENNiin.