Winstonin pienpanimo-olutjuhlat

11.8.2017 perjantai - 12.8.2017 lauantai
Järjestyksessään viidennet Pub Winstonin perinteiset pienpanimo-olutjuhlat 11.-12.8.!

11.-12.8.2017 pienpanimo-olutjuhlat

Tapahtuman tarkoituksena on levittää iloista olutkulttuuria Satakunnassa. Tapahtumaan vapaa pääsy!

Perjantaina 11.8.  klo 16–24
Lauantaina 12.8.  klo 12–24

Jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa Pub Winstonin sisäpihalle kokoonnutaan viidettä kertaa keskustelemaan oluesta ja maistelemaan laajasti pienpanimoiden oluita.

Tuotteitaan esittelemässä on noin 15 pienpanimoa tai maahantuojaa. Erilaisia juomia on maisteltavana yhteensä yli 150. Tarjolla on myös siidereitä, lonkeroita, viinejä, giniä, viskiä ja alkoholittomia juomia. Kerralla tapahtumaan mahtuu noin 400 asiakasta ja kahden päivän aikana odotetaan noin 3000 asiakasta.

Tapahtuma- aluetta on tälle vuodelle järjestelty uudelleen aikaisempien vuosien palautteen perusteella. Tavoitteena on mahdollistaa sujuvampi liikkuminen ja parempi viihtyisyys, kertoo ravintolapäällikkö Markus Järvelä. Uutuutena tapahtumassa on mukana ruokarekka jonka sydämenä hehkuu Mibrasa-puuhiiliuuni. Hiilillä grillaamme herkullisia karitsalihapihvejä joista rakennamme mainion burgerin oluen aisapariksi, maalailee keittiömestari Kari Kiekkinen.

Tapahtumassa on tarjolla puhetta oluen ympäriltä ja panimoiden esittelyjä. Perjantaina live –musiikkia tarjoilee Ana Kaunisto ja Vesa Haltsonen sekä lauantaina WUORINEN (Mirja ja Tapio Vuorinen) plays Cash & Country. Tapahtuman juontaja-isäntänä toimii tuttuun tapaan Julle Kallio.

Juhlilla palkitaan myös tapahtuman parhaat oluet kahdessa eri kategoriassa; yleisön valinta, johon kaikilla kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa ja asiantuntija raadin palkitsemat oluet.

Oluet myydään pääsääntöisesti kahden desilitran kokoisina annoksina. Viinit ja väkevät myydään pienempinä annoskokoina.
Maksuvälineenä on käytössä viime vuoden tapaan elektroninen lähimaksukortti, jolla asioidaan osastoilla. Kortin hinta on kaksi euroa, johon voit ladata haluamasi määrän euron arvoisia humalakäpyjä. Mikäli käpyjä jää käyttämättä vähintään 5€ arvosta, ne on mahdollista saada takaisin.

Sisäänpääsy on maksuton koko tapahtuman ajan. Tervetuloa tutustumaan kuohuvaan tapahtumaan!

Tässä ravintolassa