Turun Seurahuoneen ravintolat kutsuvat ystävät yhteen

Turun Seurahuoneen seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista ravintolahistoriaa, onhan meillä Seurahuoneella kestitty vieraita jo lähes vuosisadan ajan.

Gunnar Eatery & Bar

Paikallisuus näkyy ja maistuu Gunnarissa. Suurikokoinen, Porthan puistosta kaadetusta jalavasta valmistettu "chef`s table" kutsuu seurueet yhteiseen ruokailuun herkkujen äärelle. Pöytä on kunnian-osoitus paikalliselle puutyön taidolle, sillä se on valmistettu oppilastyönä Turun ammattikorkeakoulussa. Ruokafilosofiamme kunnioittaa puhtaita makuja, ruoka valmistetaan rakkaudella ja raaka-aineita kunnioittaen.Käytämme lähituottajien kasviksia ja salaatteja, Airistolta pyydettyä kalaa ja muita paikallisia raaka-aineita sesonkien mukaan. 0 - ajattelu on vahvasti mukana keittiömme toiminnassa, kysy esimerkiksi itsetehdyn cremolatan ohjetta - yllätyt! 

Ruokalistalla on vaihtoehtoja pienestä napostelusta aina seitsemän ruokalajin maistelumenuuseen. Gunnariin voit tulla yksin, kaksin tai isolla seurueella. Haluamme hemmotella sinua niin arkena kuin juhlana.

Baariin on helppo piipahtaa vaikka työpäivän jälkeen lasilliselle.Juomavalikoimissa löytyy todellisia helmiä.Lähes kaikkia viinejä ja sampanjaa  tarjoillaan myös laseittain. Viinin ystäville on myös saatavilla rajoitettu erä harvinaisuuksia kellaristamme.Lähituottajat ovat meille kunnia-asia myös juomavalikoimissa. Oletko jo maistanut Naantalin Mallasseppien Eeppistä Ipaa?

Lars & Erik ovat osa Gunnaria.Kun kaipaat seurueesi kanssa vähän yksityisyyttä, näiden pienten olohuoneiden sohvaryhmiin on helppo kokoontua nauttimaan hyvästä seurasta ja vaikka iltapäiväteestä herkullisten pikkusyötävien kera.

Gunnar Backyard, takapihan kortteliterassi

Säiden salliessa avaamme ovet ja portit takapihan keitaalle. Keskelle korttelia on rakennettu viehättävä terassi. Täällä saat helposti ajatukset irti arjesta!

I ONLY DRINK CHAMPAGNE ON TWO OCCASIONS

WHEN I AM IN LOVE & WHEN I AM NOT (coco chanel)

Gunnar Upstairs, Seurahuoneen 2.krs

Seurahuoneen toisessa kerroksen sisustuksen inspiraation lähteenä on käytetty iloista 20- lukua.Kokous- ja juhlatilat ovat nimetty ajan hengen mukaan; Coco, Bellini, Mimosa, Ella ja Daisy. Sisustus - ja tilaratkaisut ovat persoonalliset ja aistikkaat.

Täällä on tarjolla päivittäin ensiluokkainen Solo aamiainen ja jos varaustilanne antaa myöden,herkullista  aamiaista voi tulla nauttimaan myös ilman hotellihuonevarausta.

Lauantai - ja sunnuntai aamupäivällä hemmottelemme vieraitamme runsaalla, herkullisella brunssilla. 

Gunnar Upstairsin tilat ovat varattavissa pieniin tai suurempiin yksityis - ja yritysjuhliin, kokouksiin ja tapahtumiin Ota yhteyttä niin autamme tekemään tilaisuudesta juuri sellaisen kuin haluat.