Ravintola Lasipalatsi

Kaikkien tuntema kohtaamispaikka

Avaamme ravintolan 6.8. – Tervetuloa!

Tunnelmallinen ruokaravintola Helsingin keskustassa

Ravintola Lasipalatsi on kaikkien tuntema ikoninen ravintola Helsingin keskustassa. Panostamme maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan. Viinejä voi nauttia myös 2. kerroksen viihtyisässä loungessa.

Keskeinen sijainti pääkaupungin ytimessä tuo viehättävän urbaanin leimansa ravintolakokemukseen. Suurista ikkunoista voi ihailla lounasajan ihmisvilinää tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa. Kun valittavanasi ovat kaikki Helsingin ravintolat, yksi nousee ylitse muiden: tervetuloa Lasipalatsiin!

Ruokalistalla kauden makuja ja klassikkoannoksia

Meiltä löydät klassikkoannosten lisäksi kauden herkkuja aina silloin kun ne ovat parhaimmillaan. Keittiömme kunnia-asiana on huolehtia, että tarjolla on aina tuoretta kalaa, raikkaita kasviksia, poroa, karitsaa sekä kotimaisia metsän antimia, unohtamatta puhtaita skandinaavisia raaka-aineita.

Annokset valmistetaan huolella ja tarjoillaan ilolla − asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä nautit à la carte -annosten lisäksi myös viikottain vaihtuvan liikelounaan.

Ravintolan alakerrassa Café Lasipalatsi tarjoaa päivittäin lounasta buffetpöydästä. Kahvilaan emme ota pöytävarauksia.

Ravintola ja kokoustilat ihastuttavassa funkkismiljöössä

Lasipalatsin rakennus on ihastuttavaa funkkistyyliä suoraan 30-luvulta; takanamme on siis vuosikymmeniä vaiheikasta historiaa. Ravintolaamme kuuluu valoisan funkkistyylisen ravintolasalin lisäksi kuusi laadukasta kabinettia, joissa voi järjestää niin viihtyisiä aamiaistilaisuuksia, maittavia lounastapaamisia kuin juhlavan rentoja illallisiakin. Kun siis etsit hyvää kokouspaikkaa tai ravintolaa Helsingin keskustassa, Lasipalatsi pystyy vastaamaan tarpeisiisi erinomaisesti. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin »

Ravintola Lasipalatsi

Tänään: Suljettu

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

kartta
Ruoka- ja juomalistat

yhteystiedot

Näytä kartalla

Mannerheimintie 22-24

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

Viikko:

Ma - Su 

Suljettu

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN