Talviloma Bomballa

Bomba on monipuolinen kohde ympäri vuoden. Meillä riittää tekemistä moneksi päiväksi. Vietä ikimuitoinen hiihtoloma ja tule Bomballe!

Bomballa ei käy aika pitkäksi. Täällä riittää tekemistä tulitpa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Talvella meillä hiihdetään, retkeillään, pyöräillään ja tietenkin nautitaan kylpylän lämmöstä sekä syödään hyvin. Meiltä käsin pääsee helposti myös laskettelemaan kolmeen eri keskukseen. Eikä kannata unohtaa myöskään kulttuuria ja tapahtumia!

 

KARJANLANPIIRAKKAKURSSI 

Bomballa uutuustuotteena järjestämme karjalanpiirakkapajoja, joissa sinun on hyvä tilaisuus oppia paistamaan piirakoita karjalaisemännän opissa, kokeilla piirakan rypytystä ja maistella omia uunituoreita ja lämpimiä piirakoita. Hiihtomaviikoilla (8-10) piirakkapajat ovat torstaisin 24.2., 3.3. ja 10.3. klo 16. Piirakkapajan hinta 35 €/henkilö. Sisältää piirakka-aihiot (8 kpl), reseptin ja opastuksen. Kesto arviolta 1,5h. Ilmoittautuminen piirakkapajaan tästä (valitse kalenterista haluamasi päivä ja kellonaika ja pääset tekemään varauksen). 

 

HIIHTÄMÄÄN 

Talvipäivistä nauttii parhaiten suuntaamalla raikkaaseen ulkoilmaan. Laita monot jalkaan ja suuntaa hiihtoladulle, joka lähtee aivan hotellin pihalta. Upeat metsäiset, valaistut ladut jatkuvat kahdeksan kilometrinpäähän Ellun kalliolle saakka. Kalliolla sinua odottaa kota ja nuotiopaikka, joten hiihtolenkille kannattaa ottaa eväät mukaan ja nautiskella ihaillen lumenpeittämää ja pakkasen huurtamaa vaaramaisemaa ja järvenselkää. Eväät voit ostaa hotellin kahvilasta. Ellun kodalle pääsee myös autolla, jos hiihtäminen ei niin mahdu suunnitelmiin -tai voihan ne makkarat paistaa myös laavulla hotellin pihassa. Ja mikäs sen ihanampaa kuin kylpylän lämpö ja leppeät löylyt ulkoilun päätteksi!

Ajantasaiset tiedot laduista voi tarkistaa Nurmeksen kaupungin sivuilta tai latuseurantajärjestelmästä.

 

KYLPYLÄÄN

Jos kaipaat täydellistä rentoutumishetkeä, on Bomban kylpylä sinulle oikea paikka. Avaimet rentoutumiseen löydät kylpylän saunamaailmasta, jossa pääset kolmen erilaisen saunan lisäksi nauttimaan elämyssuihkuista. Vastaanotosta voit ostaa LUMENE hemmottelupaketin, joka kruunaa kylpyläkäynnin. Löylyjen jälkeen kannattaa suunnata ulkoporeammeisiin, joista voit ihailla talvista Pielistä. Kylpylässä sinua palvelee allasbaari, jonka virvokkeita voit nauttia Relax-alueen lämpötuoleilla loikoillen.

 

PULKKAMÄKEEN

Kun kaipaat lomaasi vauhtia ja vaarantunnetta, pue päälle lämpimästi ja suuntaa hotellin viereen pulkkamäkeen! Safaritalon pihalta löydät mäen perheen pienimmille. Hotellin pulkat, liukurit ja potkukelkat ovat hotellivieraiden käytettävissä ilman lisämaksua. Kun nälkä yllättää pulkkamäen jälkeen, suuntaa Trattoria Pieliseen hemmottelemaan makuaistejasi.

 

VILLI POHJOLA

Villi Pohjola palvelee Bomban Safaritalolla (tarkista aukioloajat). Osallistu ohjatulle retkelle upeaan pohjoiskarjalaiseen luontoon tai valloita vaarat omatoimisesti. Villi Pohjolaa vie sinut unohtumattomalle retkelle tai vuokraa sinulle välineet, mitä ikinä halusitkaan kokeilla.  Nurmeksen upea luonto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden inspiroitua talven maalaamasta kauniista maisemasta. Tutustu Villi Pohjolan tarjontaan tästä.

 

LASKETTELEMAAN

Nurmes sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä jopa kolmesta suosittusta laskettelukeskuksesta. Koli, Tahko ja Vuokatti ovat kaikki ympärillämme. Käy vaikka joka päivä eri kohteessa. Iltaisin hotelli odottaa ja pääset rentoutumaan Spa Bomban poreisiin, niin taas jaksat suunnata rinteeseen seuraavanakin päivänä. 

 

POHJOIS-KARJALAN KANSALLISPUISTOT 

Nurmes sijaitsee keskellä upeaa luontoa ja todelliseen erämaahan pääset hetkessä. Jos valmiiksi merkatut polut ja katoksen alla odottavat polttopuut kuulostaa houkuttelevalta, niin suuntaa Kansallispuistoihin ja virallisille retkeilyalueille. Käy vaikka joka päivä eri kohteessa. Iltaisin hotelli odottaa ja pääset rentoutumaan Spa Bomban poreisiin, niin taas jaksat suunnata maastoon seuraavanakin päivänä. Meiltä on lyhyt matka moniin uskomattoman upeisiin luontokohteisiin: Kolin kansallispuisto, Ruunaan retkeilyalue, Patvinsuon kansallispuisto, Hiidenportin kansallispuisto, Peurajärven retkeilyalue, Juuan Porttilouhi, Tiilikkajärven kansallispuisto.

 

KULTTUURI JA TAPAHTUMAT

Bomban alue itsessään on karjalaisen kulttuurin keskittymä ja sen sydän, Bomban karjalainen talo, jo itsessään nähtävyys. Alueella on infotaulut, joiden avulla voit tutustua nähtävyyksiin ja QR-koodeista saat avattua lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

Nurmes on Suomen virallinen joululaulukaupunki ja säveltäjä PJ Hannikaisen kotikaupunki. Täällä musiikki elää vahvana ja konsertteja järjestetään usein. Täysin uudistunut Kirjasto- ja kulttuuritalo, Nurmes-talo, on kulttuurin sykkivä keskus. 

Kannattaa myös kierrellä katselemassa Nurmeksen suojeltua puutaloaluetta, Puu-Nurmesta ja piipahtaa Nurmeksen vanhan kauppalan putiikeissa. 

 

MAJOITUSTARJOUS KYLPYLÄLOMA 2022

Joko huomasit tämän: Bomban kylpylätarjous - sokoshotels.fi

 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme. Meillä ei käy aika pitkäksi!