Talviloma Bomballa

Bomba on monipuolinen kohde ympäri vuoden! Meillä riittää tekemistä moneksi päiväksi. Tervetuloa talvilomalle!

Bomballa ei käy aika pitkäksi. Täällä riittää tekemistä tulitpa yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Talvella meillä hiihdetään, retkeillään, pyöräillään ja tietenkin nautitaan kylpylän lämmöstä sekä syödään hyvin. Eikä kannata unohtaa myöskään laskettelua -kolme laskettelukeskusta vain tunnin ajomatkan päässä! 

 

HIIHTÄMÄÄN

Talvipäivistä nauttii parhaiten suuntaamalla raikkaaseen ulkoilmaan. Laita monot jalkaan ja suuntaa hiihtoladulle, joka lähtee aivan hotellin pihalta. Upeat metsäiset, valaistut ladut jatkuvat kahdeksan kilometrinpäähän Ellun kalliolle saakka. Kalliolla sinua odottaa kota ja nuotiopaikka, joten hiihtolenkille kannattaa ottaa eväät mukaan ja nautiskella ihaillen lumenpeittämää ja pakkasen huurtamaa vaaramaisemaa ja järvenselkää. Eväät voit ostaa hotellin kahvilasta. Ellun kodalle pääsee myös autolla, jos hiihtäminen ei niin mahdu suunnitelmiin -tai voihan ne makkarat paistaa myös laavulla hotellin pihassa. Ja mikäs sen ihanampaa kuin kylpylän lämpö ja leppeät löylyt ulkoilun päätteksi!

 

KYLPYLÄÄN

Jos kaipaat täydellistä rentoutumishetkeä, on Bomban kylpylä sinulle oikea paikka. Avaimet rentoutumiseen löydät kylpylän saunamaailmasta, jossa pääset kolmen erilaisen saunan lisäksi nauttimaan elämyssuihkuista. Vastaanotosta voit ostaa Lumene jalkasuolaa täydelliseen hemmotteluhetkeen. Löylyjen jälkeen kannattaa suunnata ulkoporeammeisiin, joista voit ihailla talvista Pielistä. Kylpylässä sinua palvelee allasbaari, jonka virvokkeita voit nauttia Relax-alueen lämpötuoleilla loikoillen.

 

PULKKAMÄKEEN

Kun kaipaat lomaasi vauhtia ja vaarantunnetta, pue päälle lämpimästi ja suuntaa hotellin viereen pulkkamäkeen! Hotellin pulkkamäestä, Lysti-Rinteestä, saat takuuvarmasti vauhdikkaiden laskujen lisäksi hyvän mielen ja hauskan yhteisen kokemuksen. Jos omat laskuvälineet eivät ole mukana matkassa, auttaa vastaanottomme asiassa. Kun nälkä yllättää pulkkamäen jälkeen, suuntaa Trattoria Pieliseen hemmottelemaan makuaistejasi.

 

VILLI POHJOLA

Villi Pohjola palvelee Bomban Safaritalolla 23.12.20 alkaen. Osallistu ohjatulle retkelle upeaan pohjoiskarjalaiseen luontoon tai valloita vaarat omatoimisesti. Villi Pohjolaa vie sinut unohtumattomalle retkelle tai vuokraa sinulle välineet, mitä ikinä halusitkaan kokeilla.  Nurmeksen upea luonto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden inspiroitua talven maalaamasta kauniista maisemasta. Tutustu Villi Pohjolan tarjontaan tästä.

 

LASKETTELEMAAN

Nurmes sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä jopa kolmesta suosittusta laskettelukeskuksesta. Koli, Tahko ja Vuokatti ovat kaikki ympärillämme. Käy vaikka joka päivä eri kohteessa. Iltaisin hotelli odottaa ja pääset rentoutumaan Spa Bomban poreisiin, niin taas jaksat suunnata rinteeseen seuraavanakin päivänä. 

 

Kysy lisää vinkkejä vastaanotostamme. Meillä ei käy aika pitkäksi!