Paja Bar terassi

Paja Barin terassilla vanhan veturitallin kupeessa herkutellaan, kuunnellaan hyvää musaa, seurataan EM-jalkapalloa ja relataan auringossa. Tule mukaan!

Paja Barin terassilla on loistava fiilis!

Paja Bar on rento, konstailematon ja ronskin kodikas kohtaamispaikka legendaarisen manserockin hengessä. Sitä on myös sen viihtyisä terassi, joka sijaitsee 1874 rakennetun veturitallin kupeessa. Tiiliseinän lämpimässä tunnelmassa on ilo istua ja nauttia rennosti ilta-auringon upeasta hehkusta.

 

DJ nostaa tunnelmaa

Mikäli osut paikalle kesäviikonloppuna, tunnelmaa täydentää trubaduurin tai DJ:n tunnelmallinen musiikki. Istu alas nauttimaan ja anna mahtavan kesäfiiliksen viedä!  

11.6. - 11.7.2021 Pajan terassilla seurataan futiksen EM-kisoja. Luvassa paljon erilaista toimintaa futisteemalla ja kaupungin suurin screeni, joka on jopa Suomen suurin liikuteltava näyttö!!!!

Vieressä sijaitseva Grill it -ravintola tarjoilee parhaat herkut ja juomaksi löytyy monta raikasta vaihtoehtoa. Pehmeän hedelmäinen Nicolas Feuillatte -samppanja sopii aperitiiviksi, nautiskelujuomaksi tai ruoan seuraksi. Hinta S-Etukortilla 44,90 €/plo (norm. 76,90 €/plo). Myös Barone Montalto Organic Rosato -roseeviinin ja Barone Montalto Organic Biancon saat S-Etukortilla edullisemmin 24,90 €/plo (norm. 36,90 €/plo). 

 

Koiraystävällinen terassi

Myös nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita. Huikkaa tarjoilijalle, että sinulla on koira mukana, niin tuomme kaverille vettä.

 

Paja Barin terassi palvelee ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

 

Tervetuloa aurinkoon!