HOK-Elannon ravintolat avautuvat elokuun loppuun mennessä

Näin HOK-Elannon ravintolat avautuvat

Kaikki HOK-Elannon ravintolat avautuvat elokuun loppuun mennessä. Olemme huipputarkkoja hygieniasta, joten voit tulla meille turvallisin mielin.

Onpa loistavaa tavata taas!

Nyt herkutellaan ja viihdytään yhdessä – tietysti turvavälit huomioiden. Noudatamme hygieniaohjeita tarkasti ja myös aukioloaikamme ovat poikkeukselliset. Tarkemmat tiedot ruokalistasta, lounaasta, aukioloajoista ja terassista löydät kyseisen ravintolan sivulta Raflaamosta.

Maanantaina 1.6. avautuvat:

Kappeli, Vltava, ABC Hyvinkää, Deli ja Fafa´s Pohjois-Tapiola, Hesburger Sello, Kittys´s, Oluthuone Ratamo, Pickwick Pub Kaivokatu, Praha, Rotterdam, Sailor´s, Sports Academy Iso Omena, Ale Pub Hyvinkää, William K. Kurvi, William K. Sello ja Ølhus København.

Tiistaina 2.6. avautuvat:

Casa Largo, Chico´s Viikki, Fafa´s Hertsi, Coffee House Iso Omena, Jyväset Martinlaaksossa ja Myllypurossa, Amarillo Aleksanterinkatu, Amarillo Hyvinkää, Tapas Barcelona, Salve, Fredde´s ja Zetor. Lisäksi Jumbossa avautuvat Chico's, Coffee House, Hesburger ja Spaghetteria (ei Fafa´s) sekä Kauppakeskus Kaaressa Coffee House, Fafa's, Hesburger ja Spaghetteria.

Tiistaina 16.6. avautuvat:

Amsterdam, Belge, Chico´s Arabia, Sello ja Töölö, Public Corner Mikonkatu, Rosso Iso Omena, Joutsen, Pub 99, Fafa´s Jumbo, Järvenpään ravintolamaailma, Kaisla, Korona, Mummotunneli, VENN, Gaselli, La Famiglia Helsinki, Memphis Hakaniemi, Rosso Kerava, Stone´s ja Urban Rabbit.

Keskiviikkona 24.6. avautuvat:

Chico´s Tikkurila ja Vuosaari, Flamingon ravintolamaailma, Hyvinkään ravintolamaailma, Kaarna, Kukontorin ravintolat ja Presso Itäkeskus.

Keskiviikkona 12.8. avautuvat:

Angleterre, Dubliner, Kuikka, Sports Academy Helsinki, Poseidon, Sing & Pore, Oluthuone Konepaja, William K. Mannerheimintie, Ølhus Helsinki ja Ølhus Stockholm.

Tervetuloa!