Kesäyö, Lohi ja Terva - tarinat uusien huoneiden takana

Arinan uudet huoneet ovat valmiina - mikä on sinun lempipaikkasi?

Kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, haikuja ja historiaa. Nämä tarinat haluamme tuoda sinun aistittaviksi huoneisiin. Vahvoina elementteinä huoneisiin nousee tunnelma valoisista kesäöistä, lapsuuskesien tervan tuoksusta ja villin lohen noususta.

Kauan odotettu huoneuudistus on hyvässä vauhdissa Original Sokos Hotel Arinassa. Suunnittelijana huoneuudistuksessa toimii oululainen PAVE Arkkitehdit, ja koko uudistus on valmiina vuoden 2022 aikana. Hotellimme on vastuullinen Green key - sertifikaatin kanstaja, ja kierrätys onkin oleellinen osa uudistusta. 

Ensimmäinen lohko uusia huoneita, 90 kpl, valmistuivat maaliskuussa 2021, ja niihin kutsummekin sinut majoittumaan. Seuraava lohko valmistuu lokakuun alussa.

Lohi 

Välähdys vaaleanpunaista heijastuu nousevaan aurinkoon. Aamukaste tarttuu varpaisiin, kesämekko heilahtaa laiturille. Vapauden huuma täyttää pään, uimaan, uimaan! Joen pohjaan heitetyt kivet kantavat, ja lumpeenkukat kuiskivat tarinoita valjastamattomasta virrasta. Kirkkaan veden alla lohiparvi jatkaa matkaansa Oulujoen yläjuoksuun. Pyrstö heilahtaa, veden pintaan piirtyy kuningaslohen kauneus. 

Terva  

Savujuova siintää horisontissa Turkansaaren takana. Ilmassa väreilee kesäillan kuumuus, tuttu tuoksu tuo mieleen lapsuuden kesät. Paanuseinä on auringosta lämmin, aitassa odottavat puhtaat lakanat. Sokeri tarttuu suupieleen,  tervan maku viipyilee huulilla aamuun.

Kesäyö  

Mukulakivillä viipyilevä lämpö hellii paljaita jalkoja, tien pinta on hioutunut sileäksi rattaiden ja tarinoiden alla. Korkkarit ovat kevyet kantaa, mekon helmoista tippuva vesi vie yöuinnille Kiikeliin. Juuri vaihdettu suudelma kihelmöi huulilla, apilankukka keikkuu korvan takana. Aurinko loimottaa Hupisaarten yllä, liekö laskenut koko yönä. Kaupunki nukkuu vielä, vaikka paahteinen päivä keskikaupungilla antaa jo lupauksiaan. Korvissa soi Nocturne, tänä yönä onni on omanani.

Lapsivieraat ovat lisäksi saaneet uuden upean leikkitilan, ja viereen on valmistunut niinikään uusi kuntosali. Myös naisten sauna on valmistunut ja se lämpenee joka ilta klo 16-22. 

Lisätietoja ja varaukset netistä tai suoraan  Original Sokos Hotel Arina myyntipalvelusta p. 08 3123 255 (ma–pe klo 08.00–18.00) sales.oulu@sokoshotels.fi