Hotellimme palvelut vierailunne aikana

Koronarajoitukset vaikuttavat Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin palveluihin

 

Hotellimme palvelut toistaiseksi:

 

AAMIAINEN

-         Buffetaamiainen tarjoillaan jälleen normaalisti. Hotellimme ulkopuoliset asiakkaat ovat jälleen tervetulleita!

 

RAVINTOLA GRILL IT!

-         Ruokaravintolamme on suljettu toistaiseksi

-     Aulabaari ja etuterassi aukeavat ovat avoinna päivittäin klo 9-18. Anniskelu päättyy klo 17. Voimme toivottaa myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat jälleen tervetulleiksi!

 

KOKOUSPALVELUT

Kokoustila Galleria on varattavissa ja avoinna viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti. Ravintolan ollessa suljettuna kokoustila on varattavissa ilman tarjoiluja.

 

KUNTOSALI

-         Treeniajan (1h) voi varata hotellin kuntosalille vastaanotosta

-         Kuntosalin kävijämäärää on rajoitettu, joten salivaraukset voi tehdä suoraan vastaanotosta

 

SAUNA- JA ALLASOSASTO

-         Sauna- ja allasosasto on hotellivieraidemme käytössä päivittäin klo 16-18.30 ja aina klo 22 saakka, mikäli tila ei ole varattu yksityiskäyttöön

-         Saunojen kapasiteettia on rajoitettu, joten saunalle tulee varata aika.

-     Saunaosastolla on kaksi saunaa, joihin voi varata ajan (30min) hotellin vastaanotosta

 

 

VIERAILUAIKA

 

Muiden kuin hotellissa majoittuvien vierailuja hotellihuoneissa rajoitetaan altistusriskin vuoksi. Toistaiseksi hotellihuoneissa voivat oleskella vain hotelliin kirjautuneet henkilöt. Ulkopuolisia henkilöitä voi tavata hotellin aulatiloissa hotellin järjestyssääntöjä ja yleisiä hyviä tapoja noudattaen.

 

Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä hotellivierailun aikana

-         Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

-         Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

-         Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi hotellin. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet. Huonesiivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta hygieniaohjeiden mukaisesti. Huoneiden siisteys varmistetaan hotellin johdon toimesta.

-         Muistutamme turvavälin pitämisestä hotellin tiloissa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

-         Kiinteisiin asiakaspalvelupisteisiin on asennettu läpinäkyvät pleksilasit.

-         Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

-         Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

-         Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme.

-         Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

-         Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

 

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen hotellikokemus meille kaikille.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Päivitämme toimintamallejamme ja yllä mainitsemiamme tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.