Hotellimme palvelut vierailunne aikana

Koronarajoitukset vaikuttavat Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin palveluihin

Hotellimme palvelut toistaiseksi:

 

AAMIAINEN

Buffetaamiainen tarjoillaan normaalisti. Täydempinä ajankohtina porrastamme aamiaisen kattausajoilla turvavälien säilyttämiseksi. Hotellimme ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita, mikäli pystymme säilyttämään turvavälit.

 

RAVINTOLA GRILL IT!

Ruokaravintolamme palvelee ma - to klo 17 - 22.30 ja pe - la klo 17 - 23. Keittiö suljetaan 30min ennen ravintolan sulkemista.

Aulabaari ja etuterassi ovat avoinna päivittäin klo 09 - 01. Anniskelu päättyy klo 24:00.

 

KOKOUSPALVELUT

Kokoustila Galleria ja Tapio ovat varattavissa ja avoinna viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti. Ravintolan ollessa suljettuna kokoustila on varattavissa ilman tarjoiluja.

 

KUNTOSALI

Kuntosali on vieraidemme käytössä päivittäin klo 6 - 22. Asiakkaat pääsevät sinne omalla avaimellaan.

SAUNA- JA ALLASOSASTO

Sauna- ja allasosasto on hotellivieraidemme käytössä päivittäin klo 16-18.30 ja aina klo 22 saakka, mikäli tila ei ole varattu yksityiskäyttöön.

 

VIERAILUAIKA

Muiden kuin hotellissa majoittuvien vierailuja hotellihuoneissa rajoitetaan altistusriskin vuoksi. Toistaiseksi hotellihuoneissa voivat oleskella vain hotelliin kirjautuneet henkilöt. Ulkopuolisia henkilöitä voi tavata hotellin aulatiloissa hotellin järjestyssääntöjä ja yleisiä hyviä tapoja noudattaen.

 

Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä hotellivierailun aikana

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
  • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi hotellin. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet. Huonesiivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta hygieniaohjeiden mukaisesti. Huoneiden siisteys varmistetaan hotellin johdon toimesta.
  • Muistutamme turvavälin pitämisestä hotellin tiloissa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
  • Kiinteisiin asiakaspalvelupisteisiin on asennettu läpinäkyvät pleksilasit.
  • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
  • Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
  • Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme.
  • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
  • Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen hotellikokemus meille kaikille.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Päivitämme toimintamallejamme ja yllä mainitsemiamme tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.