laajennuskiikoinen

ABC Kiikoisten Sale laajenee

Satakunnan Osuuskauppa laajentaa ABC Kiikoisissa olevaa liikennemyymälää.

Laajennuksen myötä nykyisen Salen myymäläpinta-ala lähes kaksinkertaistuu ja mahdollistaa entistä paremmat valikoimat. Samassa yhteydessä uusitaan myymälän kylmätekniikka energiatehokkaaksi, jatkossahedelmiä ja vihanneksia lukuun ottamatta kaikki tuotteet ovat kylmäovien takana. Ravintola saa myös kaipaamiaan lisäneliöitä laajennuksen yhteydessä.

"On hienoa, että pääsemme laajentamaan liikennemyymälää, joka mahdollistaa Salen tuotevalikoiman merkittävän kasvattamisen. Samassa yhteydessä myös sisäänkäyntiä siirretään, jolla taataan sujuva asiointi marketissa ja entistä parempi asiakasviihtyisyys ravintolassa. Uudistuksella säästämme energiaa ja takaamme tuotteille laadukkaat olosuhteet koko arvoketjussa, jotta asiakkaat saavat tuoreita sekä oikeissa lämpötiloissa olevia tuotteita", sanoo ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi.

"Satakunnan Osuuskaupan liikennemyymälät ovat osoittaneet olevansa oikeilla paikoilla ja tärkeä osa alueellista palveluverkostoa. Asiakasomistajien toiveissa olleet laajemmat valikoimat ja sujuva asiointimahdollisuus saadaan nyt toteutumaan uudistuksen myötä. Henkilökunnan sosiaalisiin tiloihin sekä tavaralogistiikan toimivuuteen on tulossa toivottuja parannuksia. Toteutuksen suunnittelu ja aikataulutus ovat edenneet hienosti yhteistyössä kiinteistönomistajien kanssa. Satakunnan Osuuskauppa jatkaa vastuullisesti pitkällä sopimuksella ABC liikennemyymäläkauppaa ja sen kehittämistä Kiikoisissa", kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

Suunnitelmat tarkentuvat vielä loppuvuoden aikana ja rakennustöihin päästään keväällä 2020. Liikennemyymälän kaikki toiminnot pyritään pitämään normaalisti auki uudistuksen ajan ja haitat asiakkaille minimoimaan. Uudistunut ABC Kiikoinen palvelee asiakkaitaan syksyllä 2020.
Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Osuuskaupassa työskentelee noin 1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen 70000 asiakasomistajaa.

Lisätietoja:
Kimmo Järvi
Ryhmäpäällikkö
ABC-liikennemyymälä ja polttonestekauppa
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 536 0345