TOP 10 Ravintolat juhliin Helsingissä

Pikkujoulut 2023 – Katso ideoita

Vuoden säkenöivin juhlakausi on täällä! Mutta mihin mennä syömään? Listasimme ravintoloita, jotka sopivat erityisesti juhliin – pienellä tai isommalla seurueella. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee pöytävaraus hyvissä ajoin.

1. OR Restaurant & Bar

Hotelli Tornin alakerran OR Restaurant & Bar tarjoilee kala- ja kasvispainotteisia annoksia, joiden yllättävissä yksityiskohdissa ja makuyhdistelmissä maistuu intohimo ruokaan. À la carte -listan neljä menuvaihtoehtoa tarjoavat kukin monipuolisen kattauksen ravintolan parhaita taidonnäytteitä. Hinnat alkaen 52 €.

Kannattaa tutustua myös Tornin ainutlaatuiseen Dinner With a View -illalliselämykseen! Viiden ruokalajin kattaus tarjoillaan upeissa maisemissa Tornin 12. kerroksessa. Varattavissa maanantaista lauantaihin 8–20 hengen seurueille.

Varattavat tilat: OR-kabinetti (6 hlö)

Katso menut »


2. Casa Largon kolmen ruokalajin Kausimenu 56,50 €

Juhlat Helsingin rakastetuimmassa espanjalaisessa! Casa Largon Kausimenu on herkullinen vaihtoehto ikimuistoiseen iltaan. Alkuun siikapastramia tai tatticappuccinoa, pääruoaksi saksanhirveä tai nieriää ja loppuun vadelmasorbettia. Hinta 56,50 €. Kausimenu on saatavilla 22.11.2023–7.1.2024

Isommalle, yli 10 hengen seurueelle, Casa Largo on suunnitellut omat ryhmämenut: Menu Pollo, Menu Salmon, Menu Solomillo ja Menu Vegano. Hinnat alkaen 41,60 €/hlö.

Varattavat tilat: Yläsali (60 hlö), Kirjasto (26 hlö) tai koko ravintola (260 hlö)

Katso kaikki menut »


3. 10. Kerros

Vaakunan näköalaravintola 10. Kerroksen à la carte -listalta löytyy neljä juhlavaa menukokonaisuutta, joissa maistellaan muun muassa ravintolan klassikkoannoksia sekä kauden sesonkimakuja. Menut alkaen 46 €.

Yli 10 hengen ryhmille on suunniteltu myös erityinen Vaakunan jouluinen menu, joka on tarjolla ennakkotilauksesta 1.10.-26.12.

Varattavat tilat: Maisemakabinetit (12–20 hlö), Sauna (10 hlö) tai koko ravintola (200 hlö)

Katso kaikki menut »


4. Kappeli

Uniikki Kappeli on unohtumaton juhlapaikka! À la carte -listan menupaketit takaavat illan täynnä parhaita makuelämyksiä. Kolmen ruokalajin menut alkaen 64 €.

Jos etsit paikkaa isommille juhlille, tutustu Kappelin tunnelmalliseen kellariin. Yli 30 hengen tilaisuuksiin on joulun alla tarjolla erityinen Kellarin joulubuffet, johon kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka. Hinta alkaen 68 €.

Varattavat tilat: Kappelin kellari (90 hlö)

Katso kaikki menut »


5. La Famiglia

Nauti aidosta italialaisesta ruoasta ja lämpimästä tunnelmasta! Juhlavalle illalliselle sopii loistavasti La Famiglian Joulumenu, joka on saatavilla 13.11.2023–2.1.2024. Hinta S-Etukortilla 51 € (norm. 60 €).

Yli 8 hengen seurueille ravintolasta löytyy lisäksi kaksi erityistä ryhmämenupakettia.

Varattavat tilat: Kabinetti (24 hlö) tai Kellari (60 hlö)

Katso kaikki menut »


6. Bistro Vilho

Mestarillinen juhla on valmis alkamaan Bistrossa, mikä on makumaailmasi? Valitse kolmen ruokalajin menuista mieleisesi – maistuisiko Mestarin menu, Bistron menu vai kenties Vegemenu? Kaikkiin menuihin on saatavilla myös oma viinipaketti. Tervetuloa nauttimaan mestarin tapaan!

Katso juhlamenut »


7. Zetor

Nyt on tarjolla kystä kyllä koko porukan iloksi! Kolmen ruokalaijn Zetorin Joulumenu S-Etukortilla 52 € (norm. 62 €). Menu saatavilla 1.11. alkaen vain ennakkotilauksesta, vähintään 4 hengelle. Herkuttelun jälkeen on hyvä bailata tanssikengät puhki traktorien ympärillä.

Zetor on toimiva paikka myös isompiin juhliin, jolloin ruokailu hoituu buffetista. Tarjolla on neljä buffet-vaihtoehtoa ryhmille: Samppanjaa (max 30 hengelle) sekä Täällä Pohjantähden alla, Lapin kesä ja Ukkometso (väh. 40 hengelle).

Varattavat tilat: Mummon kammari (14 hlö), Tankavaara (32 hlö), Metsäpirtti (48 hlö) tai Herrasväen huone (50 hlö)

Katso kaikki menut »


8. Vltava

Aivan Helsingin päärautatieaseman kupeessa sijaitseva Vltava tarjoaa tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle tsekkiläisten ruokien siivittämänä. Juhlakauteen sopii hyvin erityinen Talvimenu, joka on tarjolla 14.11.–5.1. Koko menu S-Etukortilla 52 € (norm. 60 €). Ravintolan suosikkiannoksia pääsee puolestaan nautiskelemaan Menu Vltavassa alkaen 41,40 €.

Ylimmän kerroksen Havel-kabinetissa onnistuu juhlat kaikessa rauhassa isommallakin porukalla. Seurueille on räätälöity kolme erilaista kabinettimenua sekä kolme eri buffetvaihtoehtoa.

Varattavat tilat: Havel-kabinetti (38 hlö)

Katso kaikki menut »


9. Belge

Belgen Joulumenu takaa tunnelmallisen hetken yhdessä hyvän ruoan äärellä – oli kyse sitten tiimin pikkujouluista tai ystäväporukan illanvietosta. Kolmen ruokalajin menu 53,90 € sisältää alkuun katkarapucocktailin, pääruoaksi mehevää porsaankylkeä tai paahdettua nieriää ja jälkiruoaksi kanelilla maustettu crème brûlée.

Yli 8 hengen seurueille on saatavana myös kaksi erilaista ryhmämenua, joissa kummassakin pääsee maistelemaan Belgen klassikkoannoksia. Hinnat alkaen 42,70 €/hlö.

Katso kaikki menut »


10. Salve

Hietalahden kauniissa rantamaisemissa sijaitseva Salve on tunnelmallinen paikka loppuvuoden erityisiin hetkiin. À la carte -listalta löytyvä Salven menu on toimiva kokonaisuus juhlavampaan illanviettoon. Pääruoaksi nautitaan Salven perinteisiä silakoita! Hinta 39,90 €.

Katso kaikki menut »

Lue myös: Parhaat juhlamenut Helsingin ravintoloissa »

Pikkujoulut 2023 – Katso ideoita

Nyt juhlitaan! Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken.

Katso ideoita

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla