Napolilaista artesaanipizzaa

Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta. Taikina valmistetaan aidoista italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota 48 tunnin ajan. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza 450-asteisessa uunissa nopeasti, jolloin kuohkea pohja saa sopivasti rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina. Tule ja maista pizza, joka saa hymyn huulille!

2 ravintolaa

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN