Kappelin à la carte 17.9. alkaen Kappelin à la carte 17.9. alkaen
Menut Menut Raututartar, savumuikkukastiketta ja mätiä L, G
***
Pariloitua härän petite tenderiä, pippurikastiketta ja paahdettua puikulaperunaa L, G
***
Crème brûlée ja suomalaisia marjoja L, G
Poronpaistia ja haudutettua poronkieltä, piparjuurta ja puolukkakastiketta L, G
***
Haudutettua turskanseläkettä, rapukastiketta ja dijonperunaa L, G
***
Kirsikkaclafoutis ja kotitekoinen ranskankermavaniljajäätelö L
Paahdettua punajuurta, pikkelöityä keltajuurta ja Mö-chavrea VE, G
***
Sieni-kaalikääryle, kurpitsapyreetä ja tummaa sienikastiketta VE, G
***
Biscoff-moussea, suklaakakkua ja vadelmaa VE, GP
Alkuruoat Alkuruoat Savumuikkukastiketta ja mätiä
Poronpaistia ja haudutettua poronkieltä G L
Piparjuurta ja puolukkakastiketta
Pikkelöityä keltajuurta ja Mö-chavrea
Paahdettuja kurpitsansiemeniä ja sitruunavinegretteä
Keitot Keitot Kappelin kermainen lohikeitto L GP
Maa-artisokkakeittoa ja friteerattua maa-artisokkaa G L
Kasvis Kasvis Kurpitsapyreetä ja tummaa sienikastiketta
Kala Kala Herkkutattitattikastiketta ja perunaterriiniä
Haudutettua turskanseläkettä G L
Rapukastiketta ja dijonperunaa
Liha Liha Pariloitua härän petite tenderiä G L
Pippurikastiketta ja paahdettua puikulaperunaa
Paistettua naudanmaksaa ja punaviinikastiketta G L
Pekoni-sipulipaistosta ja puikulaperunapyreetä
sis. porsaanlihaa
Riistakastiketta ja rosmariini-valkosipuliperunaa
Jälkiruoat Jälkiruoat Crème brûlée ja suomalaisia marjoja G L
Biscoff-moussea, suklaakakkua ja vadelmaa VE GP
Lajitelma suklaisia herkkuja
Kirsikkaclafoutis ja kotitekoinen ranskankermavaniljajäätelö L
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Sali aukeaa ma-pe klo 11 ja la-su klo 12
ma - pe 10:00 - 24:00 Keittiö: 11:00 - 22:00
la 10:00 - 24:00 Keittiö: 12:00 - 22:00
su 10:00 - 24:00 Keittiö: 12:00 - 20:00
Ravintolaketjut Ravintolaketjut