Grill it! Helsinki Royal Buffet

Grill it! -ravintolan yhteydessä sijaitsevassa Royal Buffet -salissa järjestät privaatit kokoontumiset, illalliset ja juhlat keskellä kaupunkia & ravintolan ytimessä, mutta kuitenkin omassa rauhassa.

Royal Buffet on moneen erilaiseen tilaisuuteen taipuva juhlatila, joka sijaitsee aivan Grill it! -ravintolan kyljessä. Royal Buffet -salissa on tilaa jopa 100 hengen juhlia ajatellen, mutta se soveltuu erinomaisesti myös intiimimpiin 20-30 hengen privaatteihin kokoontumisiin ja illallisiin. Loistavat, keittiöpäällikkömme suunnittelemat buffettarjoilut takaavat juhlien onnistumisen, ja halutessanne Royal Buffet -salissa onnistuu myös useamman ruokalajin illallisen pöytiintarjoilu.

Royal Buffetin läheisyydessä sijaitsee tunnelmallinen Grill it! Bar, joten niin halutessaan juhlavieraat voivat piipahtaa nauttimassa juomia myös baarin puolella.

Royal Buffetissa järjestetyistä tilaisuuksista emme veloita erillistä tilavuokraa; meille on kunnia-asia, että vieraamme nauttivat tarjoiluistamme niin illallis- kuin juomatarjoilunkin osalta. Tilaisuuden hinta määräytyy siis nautittujen tarjoilujen perusteella.

 

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme, puh. 020 1234 800, arkisin klo 8-18.

 

Tässä ravintolassa