Bliniviikot Kappelissa

Bliniviikot Kappelissa 5.1.–28.3.

Kappelin bliniperinteet alkavat tsaarinajoilta, jolloin blinit olivat erottamaton keskitalven perinne. Katso tämän vuoden herkullinen blinimenu!

Blinit paistetaan runsaassa kirkastetussa voissa, jolloin niihin syntyy oikeanlainen rapea ja paksu kuori. Sisältä blini on vastustamattoman kuohkea ja pehmeä.

Blinit nautitaan perinteisin täyttein. Blinipalettimme sisältää siianmätiä, punasipulia, smetanaa, savuporomoussea, kylmäsavulohitartaria, katkarapuskagenia, suolakurkkua ja metsäsienisalaattia.

Kun haluat tehdä blinihetkestäsi täydellisen, valitse koko menu alkuruoasta suussa sulavaan jälkiruokaan. Esimerkiksi kermainen jokirapukeitto sopii loistavasti blininälkää kasvattamaan ja jälkiruoaksi herkutellaan mustikkasorbetilla vadelma-valkosuklaatartaletin kera.

Katso menu >>

Varaa pöytä >>

Tässä ravintolassa