Bistro Manun Kabinetit Kivi ja Kuru

Kuru Kabinetissa kokoustaa hienosti 10 henkilöä, ja Kivi Kabinetti kattaa isommankin tarpeen sekä tarjoilee hienot puitteet illalliselle.

Kuru Kabinetti

Viehättävä kabinetti 10 henkilölle. Varusteina pitkä pöytä tuoleineen. Tila soveltuu kokouksiin ja kokoontumisiin aamusta iltaan, oivallinen myös illallistilaisuuksiin ja juhliin.

Kuru Kabinetin myyntitakuu aamulla ja lounaalla on 100€/varaus ja iltaisin klo 17 eteenpäin 200€/varaus. Mikäli tilatut tarjoilut eivät täytä koko summaa, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kabinettiin tarjoilemme Bistro Manun ruokalistalta, tilaaminen onnistuu etukäteen tai paikan päällä.

Kuru Kabinetissa on valmiina av-varustelu ja näyttö. Tilaan saa pyynnöstä fläppitaulun ilman eri veloitusta.

 

Kivi Kabinetti

Bistro Manun suurempaan kabinettiin sopii mukavasti 18 henkilöä. Kabinetissa on 3 kpl neljän hengen pöytiä ja 3 kpl kahden hengen pöytiä. Kabinetti toimii rentona kokoustilana sekä aamiais-, lounas- ja illallistilana.

Kivi Kabinetin myyntitakuu aamulla ja lounaalla on 200€/varaus ja iltaisin klo 17 eteenpäin 400€/varaus. Mikäli tilatut tarjoilut eivät täytä koko summaa, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kabinettiin tarjoilemme Bistron ruokalistalta, tilaaminen onnistuu etukäteen tai paikan päällä.

Jos Kivi Kabinetti ei ole varattu yksityiskäyttöön, on se osa normaalia ravintolatilaa.

 

Kivi-kabinetissa on valmiina av-varustelu ja näyttö.

Tilaan saa pyynnöstä fläppitaulun ilman eri veloitusta.

 

Molemmat kabinettimme ovat avoinna ravintolan aukiolo-aikojen puitteissa.

 

Kabinettivaraukset myyntipalvelustamme puh. 0300 870 020 (arkisin klo 8-18).

Tässä ravintolassa