Lahjakortti Radisson Blu Hotelleihin

Anna lahjaksi Blu Dreams – ylelliset unet Radisson Blu Hotelleissa

Muistaessasi henkilökuntaasi tai asiakkaitasi lahjakortilla, tarjoat lahjan saajalle muistoja. Nyt voit ostaa majoituslahjakortit sekä Sokos Hotelleihin että Radisson Blu Hotelleihin kätevästi verkosta. Valittavanasi on sekä Standard- että Superior-luokan lahjakortit, jotka tarjoavat matkan muistorikkaisiin elämyksiin.

Lahjakortti Standard-huoneeseen maksaa 130 €/vrk ja Superior-huoneeseen 150 €/vrk. Kortteja ostat yrityksen käyttöön (vaatii Y-tunnuksen) kätevästi osoitteesta S-lahjakortti.fi.

Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Radisson Blu Hotelleissa. Kortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen Standard- /Superior -huoneessa sekä Super Breakfast -aamiaisen. Kortti käy maksuvälineenä vain silloin kun huonevaraus on tehty ennakkoon osoitteessa www.radissonhotels.com. Varattaessa käytetään kortin saatteessa annettua varauskoodia.

Lahjakortti on voimassa 12 kk lataamispäivästä. Tämä päivä on merkitty kortin saatteeseen. Kortti luovutetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuttaa toiseksi tuotteeksi eikä sillä voi ostaa uutta lahjakorttia. Saat Bonusta lahjakortilla tehdyistä ostoksista, kun esität kassalla S-Etukortin.

Vastaavia kortteja on saatavilla myös Suomen Sokos Hotelleihin. Lue lisää: sokoshotels.fi/lahjakortti