Rosso La Serata Romana Raflaamo

Rosson La Serata Romana alk. 25 €/hlö

Rosson aito roomalainen illallinen kutsuu nauttimaan ja viihtymään! Ihania antipasteja, loputtomasti pizzaa ja jälkkäriksi piccolo panna cotta.
Tervetuloa nauttimaan roomalaista illallista! Aito roomalainen illallinen syntyy herkkuja notkuvasta pöydästä, hyvästä seurasta, suussa sulavasta jälkiruoasta ja menuuseen sointuvista juomista.
 
Rosson La Serata Romana -illallisen juju on tämä: Saat alkuun runsain mitoin antipasteja, ruokahalun herättelyn jälkeen mielin määrin roomalaisia pizzoja ja lopuksi herkullisen piccolo panna cottan, kaikki tämä asiakasomistajahintaan 25 €/hlö (norm. 29 €).
 
Antipasteihin kuuluu suussa sulavia alkupaloja aitoon italialaiseen tapaan: melonia, antipastikasviksia, ilmakuivattua kinkkua, mozzarellaa ja valkosipulileipää. Antipastien jälkeen vuoron saavat Suomen aidoimmat roomalaiset pizzat. Illalliseen kuuluu neljä eri pizzavaihtoehtoa, joiden kaikkien tiet vievät Roomaan. Antaudu vaikkapa Rustica Bresaolalle, jossa on ilmakuivattua naudan entrecôtea, vuohenjuustoa, paahdettua paprikaa ja tomaattivalkosipulidippiä. Myös vegaaneille on oma herkullinen pizzavaihtoehtonsa. Voit valita roomalaisista pizzoista mitä haluat ja herkutella niin monella kuin vain jaksat!
 
La Serata Romana -illallista varten on suunniteltu juomapaketti, jonka saat asiakasomistajahintaan 20 €/hlö (norm. 22,90 €). Kysy lisää ravintolasta!
 
Roomalainen illallinen sopii nautittavaksi ystävien ja hyvien juttujen parissa. Nopein tie Roomaan kulkee Rosson kautta.
Benvenuti!
29 EUR
25 EUR Asiakasomistajalogo