Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Vaasa

Vaasan Rosso uudistetaan täysin! 

Vaasan Rosson ilme uudistuu sekä ravintolan sijainti muutttuu. Rosso-ketjun uusi ilme tulee näkyville ja Rosso löytyy syyskuusta lähtien uudesta osoitteesta, kauppakeskus Rewell Centerin toisesta kerroksesta.

Kiitääme kaikkia asiakkaitamme jotka ovat käyneet vierainamme Vaasanpuistikon ravintolassa vuosien varrella, ja toivotamme teidät kaikki trevetulleiksi uuteen Rossoon Rewell Centeriin syyskuussa!

****************************************************************************

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Vaasan Rosso on hyväntuulinen perhe-ja seurusteluravintola torin laidalla. Meillä Mamma tai Papa Rosso pitää huolen niin pienistä kuin isoistakin harraste-tai työporukoista arjen ja juhlan eri tilanteissa.

Tilaisuuksiin, syntymäpäiviin tai vaikkapa kokouksiin meillä on tarjota suosittu kabinetti, johon mahtuu jopa 25-30 henkilöä. Lapsille on oma Onni Oravan ruokalista ja leikkipaikka.
 
Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset italialais-suomalaisista makuelämyksiä rakastavat nautimaan palveluista ja laadustamme, jota olemme  rakastaneet ja eläneet yhdessä Vaasassa 20 vuotta. Rosson parissa tulee tuttuja muistoja lapsuudesta kuten ekat pizzat isin kanssa tai tunnelmointia mukavassa seurassa hyvän viinin ja antipastojen kera.
 
Frans & Nicole, Vaasa
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.