Warsteiner Bar Tahko

Warsteiner Bar Tahko on nyt avattu! Break Sokos Hotel Tahkon uudistunut aulabaari huokuu kansainvälisesti tunnetun ja Saksassa suositun Warsteiner olutmerkin henkeä.

Break Sokos Hotel Tahkon uudistunut aulabaari huokuu kansainvälisesti tunnetun ja Saksassa suositun Warsteiner olutmerkin henkeä.

Idea Warsteiner Baarin tuomiseksi Tahkon matkailukeskukseen lähti hotellin vahvasta yhteistyöstä Olvin kanssa.

Valikoimissamme on jo useita vuosia ollut Suomen arvostetuimpana olutbrändinä tunnettu Sandels –olut. Olemmehan sijainniltamme myös niin sanotusti tehtaan piipunjuurella, joten valinta on ollut luontainen.

Halusimme laajentaa valikoimaamme ja luoda kansainvälistä tunnelmaa Tahkolle tuomalla Olvi-konsernin jakelemaa Warsteiner olutta asiakkaillemme. 

Laadukkaan lagerin lisäksi Warsteiner Baarista löytyy oma Warsteiner-henkinen baarimenu, ruokalista, johon keittiömestarimme on loihtinut rentoja ja runsaita annoksia.

Perjantaisin talvisesongin vauhdikkaimpina viikonloppuina Warsteiner Baarissa fiilistellään DJ-vetoisesti lounge ja jazz-tunnelmissa sekä lauantain fiilikset nostetaan live-musiikin tahtiin. Tarjolla muun muassa akustista liveräppiä ja mielenkiintoisia musiikkiavauksia läpi kevään! Tervetuloa tutustumaan!