Unohtumattomat pikkujoulut Presidentissä

Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa upeat puitteet pikkujoulujen viettoon niin isommille kuin pienemmillekin porukoille.

Vietä pikkujouluja Presidentissä!

Tasavallan toinen Presidentti tarjoaa hulppeat puitteet pikkujoulujen viettoon kaikenkokoisille porukoille.

Juhlatilat

Varaa runsas Juhlamenu ja vietä säihkyvä ilta hyvän ruuan ja juoman parissa. Tiloja on varattavissa moneen tarpeeseen, niin pienemmälle kuin isommallekin juhlaseurueelle.

Bistro Manun kabinetit Kivi ja Kuru

Manun tunnelmalliset kabinetit Kivi (18 hlö) ja Kuru (10 hlö) tarjoavat täydelliset puitteet yksityisempään illanviettoon. Manun Mestarit valmistavat teille suussasulavat Á la carte -annokset ja taidolla tehdyt drinkit.

Presidentin tilaussauna

Presidentin uudistetulla saunaosastolla pääsee löylyttelemään privaatisti omalla porukalla. Saunaosastolta löytyy myös uima-allas, joka on käytössänne saunomisen yhteydessä. Tilaussaunalle tilattavissa Bistro Manusta juuri teidän juhlaan sopivat ruoka- ja juomatarjoilut.

Ylelliset, saunalliset Ivana Helsinki -sviitit

Presidentin tilavissa Ivana Helsinki -sviiteissä mahtuu juhlistamaan isommallakin poppoolla. Upeita, eri teemoin sisustettuja sviittejä löytyy joka kerroksesta yksi. Sviitit ovat kooltaan 78m2. Ylimmästä kerroksesta löydät lähes 100 neliöisen, upean Presidentti-sviitin. Sviiteissämme yöpyy max. 3 aikuista. Sviitteihin tilattavissa ruoka- ja juomatarjoilut ennakkoon.

 

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:

S-ryhmän ravintolamyynti ravintolamyynti@sok.fi
Original Sokos Hotel Presidentin myyntipalvelusta p. 0300 870 020 (ma-pe klo 8-18)
Puhelun hinta 0300-alkuisiin numeroihin 51 snt/min + paikallisverkkomaksu/matkapuhelunmaksu (puhelun hinta max 2,55 €+pvm).