Tietoa koronaviruksen vaikutuksista ravintoloissamme

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemian kehittymistä sekä viranomaisten ohjeistusta. Ajan tasalla olevat aukiolotiedot löydät ravintolan sivuilta.
16.3.2020 klo 13.00, päivitetty 19.3.2020 klo 14
 
Hyvä asiakkaamme,
 
S-Ravintoloissa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkösasia. Siksi teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme yksityiskohtaisesti ja valvomme, että ohjeita noudatetaan kaikissa toimipaikoissa. Huolehdimme myös siitä, että asiakkaidemme on helppo huolehtia hygieniasta. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ravintoloissamme ja kannustamme huolelliseen käsien pesuun. Ravintoloissamme on myös take away -mahdollisuus. Tutustu take away -tarjontaan »
 
Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ympäri vuorokauden ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeistuksia. S-ryhmän Kriisienhallinta huolehtii, että saatavillamme on viimeisin ohjeistus ja näkemys tilanteesta kokonaisuutena. 
 
Akuutisti laskevan kysynnän johdosta joudumme sopeuttamaan toimintaamme joissain ravintoloissa. Kaikissa avoinna olevissa ravintoloissamme voi asioida edelleen turvallisesti. Ajan tasalla olevat aukiolotiedot löydät kunkin ravintolan omalta sivulta.
 
***
 
On ymmärrettävää, että vallitseva tilanne ja varotoimenpiteet vaikuttavat myös asiakkaisiimme. Kokosimme alle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. 
 
Voinko tehdä pöytävarauksia tällä hetkellä?
Voit tehdä uuden pöytävarauksen Raflaamo.fi:ssä tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan. Tarkista ravintoloiden aukioloajat kunkin ravintolan verkkosivuilta tai suoraan ravintolasta. Tarvittaessa voit aina siirtää tai peruuttaa tekemäsi varauksen. 
 
Minulla on pöytävaraus. Mistä tiedän, onko ravintola auki?
Mahdollisissa laajoissa virustartuntatilanteissa teemme läheistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja noudatamme heidän ohjeitaan. Ravintolan sulkemisesta koronavirusepäilyn johdosta päättävät viranomaiset. Tällä hetkellä kysymys ei ole ollut meillä ajankohtainen. Ravintolakohtaista informaatiota aukioloajoista löydät kunkin ravintolan omilta verkkosivuilta tai olemalla yhteydessä suoraan ravintolaan.
 
Minulla on kokousvaraus/saunavaraus/ryhmävaraus, jonka haluan perua tai muuttaa. Mitä teen?
Kokous- sauna-, ravintola- ja ryhmävarausten osalta kaikki varaukset ajalle 15.3 – 30.4 voi kuluitta siirtää toiseen ajankohtaan tai toiseen yksikköön vastaavanlaisin ehdoin.
 
Mikäli haluat muuttaa jo tehtyä kokous-, sauna-, ravintola- tai ryhmävarausta, ole yhteydessä suoraan siihen ravintolaan, johon varauksesi on tehty sopiaksesi tarkemmin varauksen siirrosta uuteen ajankohtaan tai sen perumisesta.
 
Hyödyllisiä linkkejä: