Syökotona.fi tuo ravintolan ovellesi!

Syökotona.fi tuo ravintolan ovellesi. Sen avulla tilaat kokkiemme suunnittelemat ja valmistamat ruoat arkeen ja erityisiin hetkiin.
Tilaa ruoat netistä ja helpota arkeasi
 
Päivittäisten aterioiden suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa! 
 
Tarjolla on kaikki ruokailutarpeesi kattava, herkullinen valikoima valmiiksi mietittynä ja kätevästi valittavana. Asiakkaamme kehuvat nettitilausta nopeaksi ja vaivattomaksi tehdä.
 
Palvelu toimii seuraavien kaupunkien alueella: Pori, Rauma, Turun seutu ja Espoo.
 
Porissa pääset valitsemaan suosikkisi Rosson listalta – tilaa ja nouda Rossosta toivomanasi ajankohtana.
 
Raumalla valittavanasi on Amarillon ja Pizza&Buffan maukkaat annokset. Tee tilaus ja nouda valitsemanasi ajankohtana ravintolasta.
 
Turussa voit nauttia halutuimpia annoksia Trattorian listalta. Tee tilaus ja nouda valitsemanasi ajankohtana Wiklundin Trattoriasta.
 
Espoon alueella kuljetamme annoksia kotiin – kuljetukset alkaen 4,90. Valittavanasi on suosittuja perhekoon annoksia, joista nauttii useampikin. Erikseen lämmitettäviä annoksia tilaamalla saat ruokaa useammalle päivälle! Herkutteluun voit tilata vaikka Chico'sin parhaita burgereita.
 
Luotettavasti palvelun kaikissa vaiheissa
 
Valmistamme ja toimitamme ateriat vastuullisesti ja turvallisesti aina kotiovellesi asti S-ryhmän vastuullisuusperiaatteita noudattaen. Maksun saat suoritettua kätevästi netissä tilauksen yhteydessä. Asiakasomistajalle ostokset kerryttävät myös Bonusta. Kokeile jo tänään!
 
Tee tilaus: syökotona.fi »