Pizzaa ja pullaa tuoreustakuulla

S-ryhmän ravintolaketjut Pizza & Buffa sekä Presso uudistuvat.

Jatkossa niin pullaa kuin pizzaakin tarjoillaan tuoreustakuulla ja modernin kodikkaassa miljöössä. Ensimmäiset uuden liikeidean mukaiset Presso ja Pizza & Buffa avautuivat Oulun Linnanmaan Prisma-myymälän yhteyteen 15.8.2017.

Ouluun avautuvat ravintolat ovat täysin uusia ja näyttävät samalla suuntaa molempien ketjujen uudistukselle. Prismoissa ja kauppakeskuksissa vieraileville asiakkaille tarjoillaan jatkossa viihtyisä oma hetki ostosten lomassa; joko kahvin ja kotipullan tuoksuinen kahvihetki, lounas runsaan salaattipöydän kanssa tai iltaisin tarjoiltava Fiesta-pöytä.

Nopean syömisen suosio jatkaa kasvuaan. "Ihmisten elämänrytmi on muuttunut ja arkeen haetaan sujuvuutta eri keinoin. Prismojen kauppakeskusten yhteydessä olevat Pressot ja Pizza & Buffat tarjoavat mutkattoman aterioinnin ostoskäynnin lomassa tai vaikka perheenjäsenten harrastusten välissä", kertoo ketjupäällikkö Janne Kulovuori.

Nopealta ruokailulta vaaditaan nykyään myös terveellisyyttä ja tuoreita raaka-aineita. "Niin Pressoissa kuin Pizza & Buffa -ravintoloissakin panostetaan tuoreuteen ja itse tekemiseen. Vihannekset pilkotaan lounaspöytään omassa keittiössä ja pullat paistetaan ja tuunataan paikan päällä", Kulovuori kertoo.

Pizza & Buffa -ravintoloiden pizzoille on määritelty 15 minuutin tuoreustakuu. Uunituoreen pizzan saa tilaamalla kokilta juuri omien makumieltymysten mukaisen toivepizzan. Buffetpöydän pizzavalikoima täydentyy lounasaikaan kotiruoalla sekä salaattipöydällä ja iltaisin Fiesta-pöydän texmex-herkuilla. Ravintoloiden uutuus on hauska Jälkiruokasirkus herkkuineen.

Uudistuvissa Pressoissa kilahtaa jatkossa kello sen merkiksi, että saatavilla on juuri uunista tulleita leivonnaisia. Uuni onkin kuumana Pressoissa koko päivän. Suomalaisten suosikkiherkun – voisilmäpullan – lisäksi leivonnaistarjonnassa ja tuotekehityksessä näkyy kahvilan henkilökunnan oma kädenjälki ja itsetekeminen.

Uudistuvien ravintoloiden ja kahviloiden sisustus on moderni ja viihtyisä yhdistelmä ravintolatunnelmaa ja kotoista olohuonetta. Väritys on raikas ja lapsille rakennetaan ravintolatiloihin uudet leikkipaikat.

Lisätiedot: Janne Kulovuori, ketjupäällikkö, Pizza & Buffa ja Presso, janne.kulovuori@sok.fi, puh. 050 388 4192