grill it vegaanimenu

Kasvis- ja vegaaniannosten valikoimamme on runsaampi kuin koskaan

Kasvis- sekä täysin vegaanisten annosten suosio kasvaa vuosi vuodelta, ja teemme ruokatuotekehityksessämme jatkuvasti valintoja, jotka kasvattavat vegaanisten annosten tarjontaa entisestään. Tavoitteemme on, että vuoteen 2030 mennessä kaikista käytettävistä raaka-aineista 65% on kasvispohjaisia.

Bistro-, Frans & les Femmes- ja Grill it! -ravintoloissa tarjoillaan usean ruokalajin vegemenuita. Listoilta löytyy myös useita kasvisruoka-annoksia sekä kokonaan vegaanisia ruokia.
Tutustu Bistron tarjontaan täällä >>
Frans & les Femmesin annoksista löydät lisätietoa täältä >>
Grill itin herkuista voit lukea täältä >>

Rosso-ravintoloissa on asiakkaiden toiveista lisätty uusia vegeannoksia listalle joka vuosi. Maista ensi kerralla herkullista vegaanipizzaa, tämän pizzan kasviperäinen vaihtoehto juustolle on todella pidettyä. Kasvispihvimme ovat yksi Rosson myydyimpiä annoksia. Tutustu vaihtoehtoihin >>

Amarillossa tacot, fajitakset, burgerit ja salaatit saa kokonaan vegaanisina. Lisäksi listalla on paljon kasvisvaihtoehtoja sekä vegaanisia annoksia. Lue lisää >>

Trattoriassa välimerellisiä kasvisruokavaihtoehtoja löytyy useita. Lue lisää >>

VENNin ruokalistalta löydät viinin seuralaiseksi herkullisia kasvis- tai vegaaniannoksia. Tervetuloa makusille! >>

Pizza & Buffassa saat kokonaan vegaanisen pizzan omilla toivetäytteillä! Lue lisää >>

Iltapäiväkahvilla Coffee Housen vegaaniset vaihtoehdot maistuvat kahvin kaverina.

Kaipaatko vegaanista viiniä? Vegaaniset viinit ovat uusimpia tulokkaita ravintoloiden juomavalikoimissa. Näissä viineissä viinin kirkastamiseen ei ole käytetty eläinperäisiä aineita. Useissa ravintoloissamme on tarjolla myös vegaanisia vaihtoehtoja.

* * * 

Ruokalistoillamme vege- ja vegaaniannokset on merkitty erillisillä tunnuksilla.