jalon uusi kesäruokalista

Jalon uusi kesäruokalista

Kesä saapuu ja sehän tarkoittaa sitä että on aika päivittää ruokalistamme kesäisempiin ja raikkaampiin makuihin!

Jalon uusi kesäruokalista sisältää uusia, tuoreita ja raikkaita, hieman yllättäviäkin makuja - klassikoita unohtamatta. Me haluamme tarjota Sinulle laadukkaista raaka-aineista itse valmistettua rentoa ruokaa.

Jalon uudessa kesälistassa olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota paikallisiin tuotteisiin ja hävikin minimointiin. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten pientuottajien kanssa, mm Jalon mallasleipä syntyy Hiisi-panimon mäskiä hyödyntäen. Meille on tärkeää käyttää fileet ja kalat kokonaan mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi kuhafileiden osat joita emme käytä kuha-annoksessa, päätyvät korianterin, jalapenon ja limen kanssa herkulliseksi cevicheksi. Kun taas sisäfileistä hyödynnämme pihveistä ylijääneet liian pienet palat sekä tartariin, riimihärkään että härkävartaaseen kasviksien kanssa. 

Jalon sydän on avokeittiössä loimuava puuhiiligrilli, joka antaa mukavaa savun aromia niin pihveihin kuin kasviksiinkin. Erikoisuutena meillä löytyy lähes aina erikoisempia lihoja, joita raakakypsytämme lihakaapissa muutamasta päivästä jopa reiluun kuukauteen. Mureutuskaapissa maut tiivistyvät ja liha saa uuden, syvemmän ominaismaun.

Tervetuloa - Me odotamme Sinua!