Hauska vanhankaupungin kiertue

Tallinnan vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde, eräs poikkeuksellisimmista koko maailmassa. Tarjoamme leikillisen mahdollisuuden osallistua 1,5 h löytöretkelle Hotelli Virun oppaiden johdolla.

Tallinnan vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde ja sen vuoksi eräs poikkeuksellisimmista koko maailmassa. Kaupunginmuurit kätkevät taakseen todella uniikin ja hyvin säilyneen keskiaikaisen maailman. Satoja uskomattoman kauniita arkkitehtuurisia helmiä sekä jännittäviä tarinoita ja legendoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja leikillisen mahdollisuuden osallistua löytöretkelle Hotelli Virun oppaiden johdolla. Kierroksen aikana kaikki osallistujat voivat vastata tietokilpailukysymyksiin. Kierroksen päätepisteessä Raatihuoneentorilla tarkkaavaisimmille luvassa palkinto.

NÄHTÄVYYDET REITIN (noin 2,5 km) VARRELLA: Viru-katu, Peppersack, Raatihuoneentori, raatihuone ja Raadinapteekki, Dunkri-katu, Rüütli-katu, Nigulisten kirkko, Lühike jalg -katu, Tanskan kuninkaan puutarha, Toompea ja linnanaukio, Toomkooli-katu ja katedraalikoulu, Kiriku plats -katu ja tuomiokirkko, Kohtuotsan näköalatasanne, Pikk jalg -katu ja porttitorni, Pikk-katu ja Suurkillan talo, Pyhän Hengen kirkko, Raatihuoneentori.

 

Aikuiset 20 €, 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat 10 € / Perhelippu 35 € (2 aikuista + maks. 3 lasta)

Mikäli osallistujamäärä on 1-2, yksityiskierros 55 €. Varaukset voi tehdä hotellin tai museon vastaanotossa tai sähköpostitse osoitteeseen viru.reservation@sok.fi. Kokoontuminen ja maksaminen KGB-museon vastaanotossa.