uusivuosi

Unohtumaton uusivuosi Original Sokos Hotel Triplassa

Tervetuloa viettämään unohtumatonta uudenvuoden aattoa Original Sokos Hotel Triplaan

Vietämme Original Sokos Hotel Triplassa ensimmäistä uuttavuotta!

Suurimmasta osasta huoneitamme avautuu mieletön maisema Helsingin keskustaan päin - osassa huoneista on jopa merinäköala. Vielä emme tiedä, miten kaupunki aikoo uuttavuotta juhlistaa, mutta jos raketteja ammutaan, meiltä ne todennäköisesti myös näkyvät! 

Huonetyypeissä Standard Queen ja Twin lisävuodemahdollisuudella, Superior-huoneissa sekä Juniorsuiteissa suurimmassa osassa ikkunat ovat kaupunkiin päin ja sen myötä parhaimmat näköalat. Jos taas toiveena on rauhallisempi huone ja haluat tulla majoittumaan esimerkiksi paukkuherkän lemmikin kanssa, Standard King -huonetyyppi on paras vaihehto, koska näköala ja ikkunat ovat pohjoiseen päin. Kuulemme mieluusti toiveistanne etukäteen, niin voimme toteuttaa ne paremmin. 

Aamiainen tarjollaan uudenvuodenpäivänä 1.1. klo 7.30-11. 

Pientä extraa yöpymiseen? Tutustu varauksen yhteydessä lisäpalveluihimme! 

  • Asiakasomistajahintainen kuohuviini 23,90 € huoneeseen valmiiksi toimitettuna
  • Huoneaamiainen 19,50 € / hlö 
  • Herkkuja huoneeseen valmiiksi toimitettuina: hedelmälautanen 12 € ja kylän parempi vierasvara 12 €. Nämä tuotteet yhdistettynä ovat kaunis kokonaisuus kahdelle! 

Original Sokos Hotel Tripla

alkaen 100 € / yö / huone kahdelle 

 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-Etukortti". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234  611
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
 
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, huoneita on rajoitettu määrä.

 

alkaen 100 EUR / vrk / 2 hh Asiakasomistajalogo