Tulikuuma saunatarjous Amarillon The Table-elämyksen varaajille!

Voiko tästä enää ystäväporukan illanvietto tyylikkäämmäksi muuttua? Tarjous Original Sokos Hotel Lappeen upeasta tilaussaunasta (6-8hlö), ennen Amarillon The Table- illanviettoa 150€/ 2h.

Lappeenrannan Amarillo on kokenut upean muodonmuutoksen. Amarillon ilmiömäinen elämys, The Table, on täynnä yllätyksiä ja iloa. Mikä on The Table? Numeroina se on: 3 tuntia. 12 ruokalajia. 4 juomaa. 2 kattausta viikossa. Se on läjä mustia kumihansikkaita ja vain kourallinen paikkoja. Mutta se on paljon enemmänkin. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä.

Kattaukset perjantaisin ja lauantaisin klo 20. Koko illan The Tablelle on omistettu henkilökohtainen entertainer ja kokki, jotka osaltaan huolehtivat tunnelmasta. Hinta 44,90 €/hlö S-Etukortilla, 49 €/hlö ilman korttia.

Varatessasi The Table- kattauksen ystävä- / työporukkasi käyttöön, voit hyödyntää alkuiltaan tarjouksemme Lappeen upeasta tilaussaunasta. Tarjoamme yksityissaunan käyttöönne klo 17.30-19.30 väliseksi ajaksi hintaan 150€/2h. Tilaussaunalle alkuillan janojuomat VENN-ravintolan valikoimasta. Tilaussaunan käyttö sisältää pyyhkeet, sekä vapaan pääsyn myös allasosaston puolelle! Vilvoitella löylyjen välissä voit myös saunan viihtyisän, yksityisen oleskelutilan puolella.

Yhdistä Lappeen tilaussauna & The Table varaus (6-8hlö seurueet), varaukset- ja tiedustelut:

Eekoo Mara Myyntipalvelu: sales.lappee@sok.fi / p. 010 762 1000