Torni Tampereen joulu

Kiireetön ja vaivaton joulu meidän vieraanamme. Ei stressiä kodin siivouksesta tai joululaatikkojen tekemisestä. Viihtyisä hotellihuone ja valmis jouluillallinen odottavat Solo Sokos Hotel Torni Tampereella!
Kaupunkijoulu Tampereella onnistuu meillä ihanan vaivattomasti. Hotellimme on avoinna ja ravintolamme Grill It! sekä Moro Sky Bar palvelevat myös joulun pyhinä.
 
Jouluaattona hemmottelemme vieraitamme Tornin perinteisellä Joulubuffetilla. Varaa paikkasi ja tule herkuttelemaan. Tontut kuiskivat että pukkikin vierailee Tornissa aattona. Myös Moro Sky Bar palvelee koko joulun ajan, sinne on mukava poiketa lämmittävälle glögille ihastelemaan Tampereen maisemia.
 

Grill it! -ravintolamme on avoinna koko joulun ajan. Jouluaattona kello 15–21 pöytään katetaan makoisa ja monipuolinen buffet, hinta 59€ aikuiset ja alle 12 -vuotiaat ruokailevat 1€/ikävuosi. Menun näet täältä, pöytävaraus etukäteen. Muina päivinä ravintolassa tarjoillaan à la carte -listan herkkuja. 

Hotellihuoneen varaat näppärästi sivuiltamme ja pöytävarauksen voi tehdä Grill it! Paja Tampereen Raflaamo-sivulla tai soittamalla Tampereen Sokos Hotellien myyntipalveluun, p. 020 1234 630 (ma–pe klo 9–16.30). Pssst. Vinkkinä että joulun kunniaksi huoneeseen voi tilata etukäteen odottamaan esimerkiksi Tornin herkullisen juustolautasen ja viiniä. Lisäpalveluiden tilaus onnistuu kätevimmin varauksen teon yhteydessä nettisivuillamme.

 

Ravintolamme ovat avoinna:

Hotelliaamiainen 24.12 klo 6:30-10, 25.-26.12. klo 7-12 (Hotellin ulkopuolisille asiakkaille 19€/hlö)

Ravintola Grill It! 24.12. jouluaaton buffet illallinen klo 15-21, 25.-26.12. klo 14-22 normaali ala carte menu.

Moro Sky Bar 24.-26.12. klo 11-23

Paja Bar suljettu

 

 

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

 

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. 

Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja herkullisesta joulusta meille!

alk. 116 EUR/2hlö/vrk/2hh Asiakasomistajalogo