Lahjakortti Radisson Blu hotelleihin

Ilahduta ystävää, puolisoa tai työntekijää Radisson Blu hotellilahjakortilla!

Valittavanasi on sekä Standard- että Business-luokan lahjakortit, jotka tarjoavat matkan muistorikkaisiin elämyksiin. Lahjakortti Standard-huoneeseen maksaa 130 €/vrk ja Business-huoneeseen 150 €/vrk.

Näin ostat lahjakortin

Voit ostaa yksittäiset hotellilahjakortit suoraan hotellin vastaanotosta. Myös S-ryhmän yleiset lahjakortit käyvät maksuvälineenä Suomen Radisson Blu -hotelleissa.

Yritysasiakkaana voit ostaa majoituslahjakortit Radisson Blu Hotelleihin kätevästi verkosta. Osta lahjakortit yrityskäyttöön tästä! (vaatii Y-tunnuksen)

Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Radisson Blu Hotelleissa. Kortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen Standard- /Business -huoneessa sekä Super Breakfast -aamiaisen. Kortti käy maksuvälineenä vain silloin kun huonevaraus on tehty ennakkoon osoitteessa www.radissonhotels.com. Varattaessa käytetään kortin saatteessa annettua varauskoodia.

Lahjakortti on voimassa 12 kk lataamispäivästä. Tämä päivä on merkitty kortin saatteeseen. Kortti luovutetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuttaa toiseksi tuotteeksi eikä sillä voi ostaa uutta lahjakorttia. Saat Bonusta lahjakortilla tehdyistä ostoksista, kun esität kassalla S-Etukortin.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN