syysloma staycation helsinki original sokos hotel presidentti perheloma

Syyslomalla Original Sokos Hotel Presidenttiin

Syysloma Helsingissä tarjoaa tekemistä ja nähtävää koko perheelle!

Syysloma keskellä pääkaupunkia tarjoaa tekemistä ja nähtävää koko perheelle

Kurkkaa alta vinkkimme syyslomalle!

 

Luonnontieteellisen museon ANTARKTIKA-näyttely

Lämpötila laskee Luonnontieteellisessä museossa pakkasen puolelle. ANTARKTIKA-näyttely vie katsojan huikeisiin maisemiin valkoisten jäälakeuksien keskelle, maailman kolkkaan, jossa tiedettä tehdään ihmisen äärirajoilla. Helsingin yliopiston Luonnontieteellisen museon  näyttelyssä tutustutaan suomalaisen Aboa -tutkimusaseman päivittäiseen elämään ja Etelämantereella tehtävään tutkimukseen. Näyttelyn toteutumisen ovat tehneet mahdolliseksi OKM, YM ja Ilmatieteenlaitos/FINNARP.
 
Näyttely on auki 31.5.2022 asti.
 
Tutustu näyttelyyn lisää täältä
 

Kotieläintilat Falkulla ja Haltiala

Fallkullassa ja Haltialassa on loistavat mahdollisuudet käydä esimerkiksi lasten kanssa tutustumassa erilaisiin kotieläimiin ja kotieläintilan arkeen.
 

Fallkullan tilalla voit tutustua perinteisiin kotieläimiin: lampaisiin, vuohiin, nautoihin, ankkoihin, kanoihin, kaneihin ja hevosiin. Tilalla on myös kaksi minisikaa.

Haltialan lehmät ulkoilevat ympäri vuoden, ja niitä pääsee näkemään talvella pihatarhassa ja kesällä laitumella. Haltialan tilalla on myös lampaita, sikoja ja kanoja. Ne ovat kesästä syksyyn ulkona, jolloin niitä pääsee katsomaan aamusta iltaan.

 

Linnanmäelle hurvittelemaan

Linnanmäki palvelee syysloman aikaan laajennetuilla aukioloilla! Syysloman kruunaa koko perheen laatuaika Lintsillä hurvitellen! Täältä näet Linnanmäen aukioloajat. Muistahan tehdä ennakkovarauksen, sillä kävijämäärää on rajoitettu.

 

Nauti staycationista Presidentissä uiden, saunoen ja herkutellen

Hotellimme uima-allas sekä asiakassaunat ovat kaiken ikäisten mieleen! Uimaan ja saunomaan pääsee aamuisin klo 6:30-10 ja iltaisin laajennetuin aukioloajoin klo 17-22.

Isommalle poppoolle suosittelemme lämpimästi reilumman kokoisia Standard XL by Ivana Helsinki  tai väliovellisia Standard Twin By Ivana Helsinki -huoneitamme. Lasten lisähuoneen saat varattua vastaanotostamme alk. 50 EUR/2 lasta.

Ravintolamme Bistro Manu palvelee herkkusuita lounaasta iltaan asti. Manussa on erikseen lastenlista tai vaihtoehtoisesti lapsille on saatavilla puolikkaita aikuisten annoksia.

Kurkkaa hotellimme edulliset syyslomahinnat! 

 

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Alk. 112 €/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • aamiainen
  • asiakassaunan ja uima-altaan sekä kuntoiluhuoneemme käyttö

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän mukaan.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234  608

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm ja 020-alkuiseen numeroon 8,35snt/puh + 16,69 snt/min.

 

Turvallisuus on etusijalla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hotellimme sekä ravintolamme noudattavat viranomaisten  koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Lisätietoa turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

 

Sydämellisesti tervetuloa rentouttavan syysloman viettoon Presidenttiin!

alk 112 EUR/vrk/2 hh Asiakasomistajalogo