Piristystä pimeyteen Turussa?

Tervetuloa pimeyttä pakoon Original Sokos Hotel Kupittaalle. Helppo kaupunkiloma tuo kummasti piristystä harmaaseen arkeen.

Olemme liikuttavan lähellä, tulitpa junalla tai omalla autolla.

Original Sokos Hotel Kupittaassa nautit maittavan illallisen Bistro Ellissä, drinksut Rooftop Bar Kuppiksella Turun upeita maisemia ihastellen, kuntoilua kuntohuoneessa tai M&M Kupittaalla veloituksetta majoituksen yhteydessä ja lopuksi rentouttava hetki hotellin yhdeksännen kerroksen saunoissa! 

Katso Turun tapahtumatärpit alta ja varaa reissu Turkuun ja Kupittaalle!
Perheille suosittelemme kesällä avautuneen uuden hotellimme kahden hengen huoneita, joissa lisävuode 1-2 lapselle. Tutustu tarkemmin tästä »

Original Sokos Hotel Kupittaa, Turku

alk. 63 €/hlö/vrk/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • buffetaamiainen
  • asiakassauna

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

Turun tapahtumatärppejä marras-joulukuussa mm.

4.−8.11. TIP Fest

  • Nukketeatterifestivaalin tämän vuoden teemana on valo, jota hyödynnetään esitysten aiheista nukkeihin ja materiaaleihin. Esityksiä mm. kulttuuritehdas Manillassa, Forum Marinumissa, Turun kaupunginteatterissa sekä Kupittaan Seikkailupuistossa.

5.−8.11.  Video Art Festival Turku

  • Vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin, suosittelemme ennakkovarausta esityksiin rajoitetusta paikkamäärästä johtuen

20.-21.11. FinFringe

  • Luvassa pieniä näytöksiä ja suuria yllätyksiä, kun monitaiteellinen ja monipuolinen esittävän taiteen FinFringe-festivaali saapuu kaupunkiin toista kertaa. Saatat yllättyä!

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat Turussa 

  • 28.-29.11. + 5.-6.11. + 12.-13.12. + 19.-20.12.
  • Vanhan Suurtorin alueen jouluisissa myyntikojuissa on tarjolla käsityöläisten taidokkaita tuotteita ja jouluherkkuja. Vanhan ajan markkinatunnelmaa luovat monenlaiset teatteri-, musiikki- ja sirkusesitykset. Pukin pajalla tapaat Joulupukin perheineen!

 

Teatterisuosituksemme löytyvät täältä »

Lasten ikisuosikki Seikkailupuisto Seikkis sijaitsee aivan kivenheiton päässä hotellilta. Kupittaanpuistossa sijaitsevassa Seikkiksessä on mahtavat leikkikentät sekä ulkoilumahdollisuudet!

Kylpylähotelli Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmeren rennossa hengessä, kylvetään, rentoudutaan, kuntoillaan ja inpiroidutaan; ladataan akkuja ja saadaan energiaa.Kylpylää ja uimista kaipaaville liput Caribiaan helposti hotellin vastaanotosta! 

Entäpä kulttuurikierros ja pala muinaista Turkua? Turun Linnan kierroksilla viihtyvät kaikki! Lisätietoja TÄSTÄ

 

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 6000. 
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

alk. 63 EUR/hlö/vrk/2hh:ssa Asiakasomistajalogo