Pikkujoulureissu Torni Tampereelle

Tampere on mainio kohde tulla tekemään jouluostokset ajoissa ja viettää samalla leppoisa pikkujoulureissu esimerkiksi kaveriporukan kanssa. Tervetuloa vieraaksemme!

Suunnitelmissa pikkujoulureissu Tampereelle? Meidän vieraanamme Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa majoitut hotellihuoneidemme rouheasta tunnelmasta nauttien. Voit toivoa varauksesi yhteydessä kylpyammetta, jonne on ihanaa pulahtaa päivän jälkeen rentoutumaan. Huoneeseen voi tilata varauksen yhteydessä etukäteen vaikkapa kuohuvaa ja Tornin raikkaan hedelmälautasen, ihanaa pientä arjen luksusta majoittumisen kylkeen!

Ravintolamme Grill It! tarjoaa menut moneen makuun, tsekkaa menu ja varaa pöytäsi ravintolamme sivuilta.

 

Persoonallisia ja uniikkeja shoppailupaikkoja Tampereella

Tallipihalla on ihania pieniä puoteja, joissa myydään erilaisia käsitöitä ja sisustustavaroita, unohtamatta tietenkään herkkujen keidasta suklaapuotia! 

Kehräsaaren käsityökorttelin myymälöiden tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Valikoimassa on mm. ihania koruja ja asusteita sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita.

Tampereen legendaarisessa Kauppahallissa on myös useita puoteja, joista löytyy paikallisten tuottajien käsitöitä ja herkkuja moneen makuun.

 

Vastaanotostamme kannattaa myös kysyä vinkkejä onnistuneeseen Tampereen reissuun, autamme mielellämme!

ipihalla on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Pieniä puoteja, joista löytyy mitä ihanampia pieniä sisustustavaroita ja käsitöitä sekä lahjaideoita. Tallipihalla käydessä kannattaa aina myös vierailla suklaapuodissa, sieltä löytyy herkkuja moneen makuun ja myös ihana teevalikoima

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

 

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla nettivaraajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

Alk. 130 €/2hlö/vrk/2hh Asiakasomistajalogo