Mieleenpainuva ja yllätyksellinen vierailu Torni Tampereessa

Tervetuloa Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle viettämään merkkipäivää tai irtiottoa arjesta! Hotellivierailuun meillä voi helposti lisätä ripauksen erityistä hemmottelun ja luksuksen tuntua lisäpalveluillamme.

Majoittuessasi Solo Sokos Hotel Torni Tampereella huoneeseen on mahdollista tilata etukäteen esimerkiksi kuohuvaa, jonka toimitamme valmiiksi huoneeseen. Kuohuvan kanssa voitte nauttia esimerkiksi ihanan juustotarjottimen. Saatavilla ovat myös monipuoliset suolaiset tai makeat napostelulautasemme, jotka soveltuvat erinomaisesti yllättämään vaikkapa synttärisankarin. Mikä ihana tapa aloittaa hotellireissu!

Huoneeseen tilattavat naposteltava vaihtoehdot:

  • Makea napostelulautanen: Valikoima erilaisia makeita piiraita ja leivoksia, marjoja. Hinta 28,00 €
  • Suolainen napostelulautanen: Vaihteleva valikoima erilaisia suolaisia herkkuja kuten juustoja, leikkeleitä ja hapanjuurileipää. Hinta 24,00 €
  • Juustolautanen: valikoima erilaisia juustoja, rieskanäkkäriä ja viikunahilloa. Hinta 24,00€
  • Hedelmälautanen: herkullinen valikoima hedelmiä ja marjoja. Hinta 16,00€

Meiltä voitte myös tilata huoneeseen lisämaksusta etukäteen ruusuja tai muita kukkia ilahduttamaan vierailuanne. Kysy lisää myös hotellihuoneen koristelumahdollisuuksista.

Huonepalvelustamme voitte tilata À la Carte ravintolamme Grill Itin herkullisia annoksia ravintolan aukioloaikojen puitteissa ja lisäksi tilattavissa on 24/7 herkullisia smoothieita ja suolaisia herkkuja pikkunälkään. Kiireettömän ja rentouttavan aamun hotellissamme kruunaa herkullinen ja monipuolinen aamiainen huoneessa nautittuna, hinta 25 €/hlö.

 

Lisätiedot, tilaukset ja hinnat lisäpalveluille vastaanotostamme: puh. 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi 

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Osa lisäpalveluista on mahdollista varata myös nettivarauksen yhteydessä sivuiltamme.