ravintola, lahjakortti, joulumuistaminen, joululounas,

Lahjaksi lahjakortti S-ryhmän ravintolaan tai Sokos Hotelliin

Muista läheisiä, työkavereita, henkilöstöä tai vaikka itseäsi lahjakortilla.
RAVINTOLOIDEN LASKEVASALDOINEN LAHJAKORTTI
Sinä valitset haluamasi summan 10-150 € välillä. Lahjansaaja voi käyttää kortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti käy maksuvälineenä  kaikissa Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa sekä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. (Lahjakortilla ei voi maksaa verkossa).
Voimassa 24 kk lahjakortin hankintahetkestä alkaen. 
 
Kun ostat ravintolalahjakortin Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloista, tulee lahjakorttiin ostopaikan yksilöity saatekuri.Katso ravintolat TÄSTÄ
Yritysasiakkaat voi ostaa lahjakortteja myös osoitteessa s-lahjakortti.fi

 

HOTELLILAHJAKORTTI
99 €/ standard-huoneeseen
140 €/ superior-huoneeseen
Sisältää yhden vuorokauden majoituksen yhden tai kahden hengen standard- tai superior-huoneessa (Solo-hotelleissa huoneluokat ovat Solo ja Solo up) sekä aamiaisen.
 
Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa. Edellyttää huonevarauksen tekemistä ennakkoon osoitteessa www.sokoshotels.fi kortin saatteessa kerrotulla varauskoodilla. Voimassa 12 kk lahjakortin lataamispäivästä alkaen. Osta lähimmästä Sokos Hotellista.
 
AVOIMEN SUMMAN LAHJAKORTTI SOKOS HOTELLEIHIN
Sinä valitset haluamasi summan 10-150 € välillä. Lahjansaaja voi käyttää kortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa sekä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa (lahjakortilla ei voi maksaa verkossa). Voimassa 24 kk lahjakortin hankintahetkestä alkaen. Kortti luovutetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 
Osta lähimmästä Sokos Hotellista