Golfreissulle Turkuun?

Tule Turkuun golfaamaan - nauti monipuolisesta golftarjonnasta Turun seudulla. Majoitu Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä tai City Börsissä keskellä Turkua.

Vietä päivä golfkentällä ja rentoudu illalla kesäisessä Turussa.

Golfkenttäsuosituksia Turun seudulla

Aura Golf tutustu TÄSTÄ
Perinteikäs ja arvostettu 18-reikäinen championship-tason puistokenttä Ruissalon saarella. Aura Golf sijaitsee Ruissalon saarella ikivanhojen tammilehtojen keskellä vain 11 km päässä Turun keskustasta.

Aurinko Golf tutustu TÄSTÄ
27-reikäinen golfkeskus Naantalissa. Kenttä sijaitsee Naantalin pohjoispuolella Vengan tilan arvokkaassa luonnon- ja kulttuurimaisemassa. Täysimittainen 18 reiän (par 72) kenttä sijoittuu monipuolisiin kallio-mäntymetsämaisemiin.

Archipelagia Golf tutustu TÄSTÄ
Loistavan kentän lisäksi löydät Archipelagia Golfista Parailsilta myös mm. golfopastusta, Pro-Shop kaupan sekä ravintolan.

Harjattula Golf tutustu TÄSTÄ
Harjattulan kenttä Kakskerran saarella, 22 kilometrin päässä keskustasta on täysmittainen championship-tason kenttä, joka tarjoaa pelinautintoa kaikentasoisille pelaajille. Vaihtelevassa maastosssa polveileva kenttä on yksi Suomen pisimmistä.

Kankaisten Golf tutustu TÄSTÄ
Maskuun Kankaisten kartanon entisille maille rakentama, vuonna 2017 27-reikäiseksi laajentunut golfkenttä on kauniin ympäristönsä, hyvän sijaintinsa ja toimivien palveluidensa vuoksi suosittu golfharrastuspaikka.
 

YÖVY TURUSSA

Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Alk. 63,50 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Original Sokos Hotel City Börs, Turku

Alk. 57,5 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus kahden hengen standard-huoneessa
  • aamiainen
  • uima-altaan ja asiakassaunan käyttö

Lähtöaikojen varaukset ja Green Feet suoraan golfkentiltä.


Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20

Puhelun hinta 020-numeroon: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille, hinta vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Huoneita on rajoitettu määrä.

alk. 64 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa
alk. 57,5 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa AO tunnus RGB