Bliniviikot ravintola Zetorissa

Bliniviikot Zetorissa 5.1.–28.3.

Zetorin blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa ja tarjoillaan punasipulin, smetanan, suolakurkun, hunajan ja valitsemasi täytteen kanssa.

Täytteissä riittää valittavaa! Tarjolla on siian- tai kirjolohenmätiä, savuporomoussea, metsäsienisalaattia, graavilohitartaria tai katkarapuskagenia.

Blineillä voi herkutella myös makeana. Jälkiruoaksi suosittelemmekin rahkablinejä, marjahilloketta ja vaniljatuorejuustomoussea. Vie varmasti kielesi! Juomaksi sopii vaikkapa Zetorin oma hedelmäisen aromaattinen American lager tai kuiva ja hapokas Wolfberger (W)3 -viini.

Katso menu >>

Varaa pöytä >>

Tässä ravintolassa