Alkusyksyn ulkoiluvinkit Oulussa!

Oulu on liikkujan lempikohde! Kurkkaa täältä vinkit leppoisaan lomailuun Pohjolan pääkaupungissa.

Tiestitkö, että Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 metriä asukasta kohden? Hotellilta voi myös lainata jopon, kypärän ja reittikarttoja ja päästellä baanalle. 

Nallikari Zip Line on pitkä vaijeriliuku, jonka voit lasketella yksin tai kaverin kanssa. Kauden 2020 uutuutena on myös Spiderman - liuku, jossa voit hetken kuvitella lentäväsi! 

Leijakoulu Lappis vuokraa sup-lautoja, fat bikeja ja kajakkeja, ja Oulun jokisuisto antaa hyvät mahdollisuudet aktiviteeteille pitkälle syksyyn. Oulun alueen luontopolut ovat hyvin hoidettuja, ja nuotiopaikoilla on mukava paistaa makkaraa. Vinkkinä myös Liminganlahde luontokeskus, jonka korkeasta tornista voi tiirailla muuttolintujen liikehdintää. 

Seikkailupuisto Huikia haastaa puun latvoihin! Seikkailupuiston radat ovat turvallisia eikä osallistuminen vaadi aiempaa kiipeilykokemusta. 

Koitelin kosket, uniikki saari Hailuoto ja Rokuan upea kansallismaisema ovat todellakin päivämatkan arvoisia kohteita lähialueilla retkeilyyn.  

Kurkkaa vinkit lapsiperheiden muihin syysriemuihin myös sisätiloissa täältä

Original Sokos Hotel Arina

alk. 50 €/ hlö / 2 hh/ vrk

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • buffet-aamiainen
  • iltasauna
  • kuntoiluhuoneen käyttö

Lisävuode 15 € /vrk. 

Näin varaat netistä osoitteesta sokoshotels.fi :

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.  

Lisätietoja ja vinkkejä hotellilomalle Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-18 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 3111. 

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.

alk. 50 EUR/ hlö/ vrk/2hh Asiakasomistajalogo