Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso Iso Omena, Espoo

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Coffee House Iso Omena, Espoo

Coffee House on enemmän kuin kahvila

Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla. Sekä oma Momento-espressomme että toinen myymämme kahvi, Brazil, ovat UTZ-sertifioituja. Ne tuotetaan luontoa kunnioittaen ja ihmisistä huolehtien.

 

Tapahtumat
23.8.2017 keskiviikko

VENNsday 23.8.

VENN Helsinki

Mikonkatu 4, Helsinki
Mahtava keskiviikkoilta lähtee käyntiin tietenki VENNissä!

23.8.2017 keskiviikko

Upeaa musiikkia Kaarnassa!

Kaarna baari & keittiö

Mannerheimintie 20, Helsinki
Mikko Malmivaara laulaa Kaarnassa klo 18 siitä, miten asiat ovat, olivat, tai miten niiden olisi pitänyt olla.

23.8.2017 keskiviikko

Suomen kansan rivot runot Stone'sissa!

Stone's

Keskuskatu 4, Helsinki
Lemmestä, halusta ja puutteesta, suoraan ja kaunistelematta – kuten esi-isämme siitä puhuivat! Poskesi saattavat punastua tässä runoillassa hiukan, tule siis Stone'siin klo 19!