5 x Paras pikkujoulumenu 2021

Nyt on aika nauttia ikimuistoinen illallinen! Listasimme tämän juhlakauden kiinnostavimmat menut HOK-Elannon ravintoloissa. Varmista paikkasi hyvissä ajoin ja varaa pöytä!

1. Chef's Menu – Tyylikäs illalliskattaus

Casa Largo, Fredde's ja Tapas BarCelona

Uniikki menukokonaisuus sopii niihin hetkiin, jotka haluat säilyttää muistoissasi. Kiireetöntä nautiskelua kahden kesken tai vaikka työ- tai ystäväporukalla. Saatavana 24.10. alkaen. Katso menut ja varaa pöytä »

2. Winter Menu – Ihania Italian makuja

La Famiglia

Talven tuiskuja vastaan tarvitaan paljon herkuttelua ja iloista yhdessäoloa. Winter Menu on nimestään huolimatta täynnä Italian auringon lämpöä! Saatavana Flamingon ja Helsingin keskustan La Famigliasta 1.11. alkaen. Katso menut ja varaa pöytä »

3. Juhlakauden menut jokaiseen makuun

Rosso

Viekö vege kielesi? Maistuuko merellinen? Vai kutkuttaako pihvi? Rosson pikkujoulumenuista sekä sinä että ystäväsi löydätte omat suosikkinne. Myynnissä kaikissa Rossoissa 4.10.–19.12. Tutustu menuihin ja varaa pöytä »

4. Helpot pikkujoulut isommallakin porukalla

Belge ja Zetor

Vietä hauska ilta harrastusjengillä tai työkavereiden kanssa. Belge ja Zetor ovat suunnitelleet yli 10 hengen seurueille erityiset ryhmämenut, joista löytyy useita vaihtoehtoja kolmen ruokalaijn illalliselle. 
 
 
Zetorista voit varata myös oman kabinetin, jossa ruokailette rauhassa omalla porukalla. Tutustu Zetorin juhlatiloihin »
 
Suunnitteletko firman pikkujouluja? S-Business -kortilla –15 % Belgen ja Zetorin ryhmämenuista. Tutustu S-Business -korttiin »

5. The Table – Elämys, joka on itse koettava!

Amarillo

Ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä. Kattaukset perjantaisin ja lauantaisin klo 19. Tutustu ja varaa paikkasi »
 

Katso lisää ideoita pikkujouluihin »