Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Prisma, Savonlinna

Kahvittelu piristää 

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Savonlinnan Pressossa on arkisin tarjolla monipuolinen lounas. Tervetuloa!

Kulma Coffee Shop, Savonlinna

Tule viettämään päiväsi kiireettömin hetki Kulma Coffee Shop kahvilaamme kauppakeskus Sokokselle! 

Kulma Coffee Shop on viihtyisä ja nykyaikainen kahvila, joka tarjoaa aina tuoreita ja raikkaita itsetehtyjä tuotteita tai miten olisi lasillinen kuohuvaa shoppailun lomassa! Kahvilassa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat kahvikupin ja herkullisen kahvileivän äärellä.

Perinteisen suodatinkahvin lisäksi tarjoamme laajan valikoiman maukkaita erikoiskahveja. Kahvihetkesi kruunaa suussa sulavat itsetehdyt juustokakkumme ja marjapiirakat sekä perinteiset tuoreet pullat ja viinerit.

Valikoimista löytyy myös raikkaat smoothiet ja rahkat sekä ihanat jäätelöannokset ja pirtelöt, joita pääset kesällä nauttimaan suurelle aurinkoiselle terassillemme.

Tuoreista, kotimaisista raaka-aineista valmistetut täytetyt leivät ja croissantit sekä lämpimät ciabatat ja bagelit vievät nälän ja kielen mennessään. Lisäksi runsas salaattipöytämme tarjoaa raikkaiden kasvisten lisäksi herkulliset ruokaisat salaatit sekä monipuolisen leipävalikoiman lisukkeineen.

Meiltä löytyy myös herkulliset gluteenittomat tuotteet, jotka tulevat suoraan paikalliselta gluteenittomalta leipomolta, Glutexolta.

Meillä on myös A-oikeudet.

Tapahtumat
savonlinna, majakka, jaakko ryhänen, konsertti, kirkkokonsertti, kerimäen mieslaulajat
14.12.2019 lauantai

Päivällinen Majakassa ja Kerimäen mieslaulajien joulukonsertti

Ravintola Majakka

Satamakatu 11, Savonlinna
72 €
Majakan päivällinen ja Joulun sanomaa joulukonsertti yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa la14.12.2019

14.12.2019 lauantai

Movetron @ Mefisto

Tamino & Mefisto

Kauppatori 4-6, Savonlinna

14.12.2019 lauantai

Joululounas Olavinlinnassa

Olavinlinna ravintolat

Olavinlinna, Savonlinna
19,90 €
Tuomaan markkinoita vietetään jälleen Olavinlinnassa lauantaina 14.12.2019. Tervetuloa nauttimaan maittavaa joululounasta tai nappaamaan lämmikettä ja pienempää purtavaa ravintola linnantupaan!