Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Chico's Sello
Love at first bite! Chico's on parasta arkea ja iloista viikonloppua arvostavien uusi vakkarimesta.
 
Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Haluamme tarjota herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja!
 
Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Toisaalta kunnon burgerhimon iskiessä, Chico's on edelleen place to be.
 
Piipahda nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia ja makuja täynnä olevia freshejä tacoja oluen tai mocktailien kera. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia hetkiä yhdessä!
Hesburger Sello

Hesburgerin perheravintola on erityisen tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan.

Hesburgerin ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Tapahtumat
Mummotunnelin kesän keikat
17.6.2019 maanantai

ILJA JALKANEN SOLO

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Kun kuulet Iljan slidekitaran ja laulun, unohtuvat maalliset murheet ja seuraavan päivän heikotus. Tervetuloa unohtamaan!

Mummotunnelin kesän keikat
18.6.2019 tiistai

BLASTER DUO

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Blaster on helsinkiläinen huippuunsa viritetty bilebändi, joka tarjoaa laadukasta ja tuoretta showta tiiviissä paketissa.

Mummotunnelin kesän keikat
19.6.2019 keskiviikko

SALLAD FEAT. LAURI MIKKOLA & JUSSU PÖYHÖNEN

Mummotunneli

Aleksanterinkatu 46, Helsinki
Salladin kera lavalla lumoavat Lauri MIkkola ja Jussu Pöyhönen. Tervetuloa nauttimaan ilmiömäisestä musiikista ja pistämään bileet pystyyn!