Lappeenrannan ja Saimaan kesä pyöräillen!

Lappeenrannassa on helppo pyöräillä. Upeiden maisemien pyöräteitä on kaikkiaan 275 kilometriä ja pyöräilyn pääreittejä 95 kilometriä.

Lappeenrannassa on helppo pyöräillä. Upeiden maisemien pyöräteitä on kaikkiaan 275 kilometriä ja pyöräilyn pääreittejä 95 kilometriä. Pyörätieverkostoa on rakennettu johdonmukaisesti ja pääreitit on valittu niin, että ne muodostavat kattavan ja selkeän verkoston kaupungin halki kaikilta suunnilta.


Meillä Original Sokos Hotel Lappeessa säilytät pyöräsi turvallisesti lukitussa varastossa. Kaupunkiajoon hotellistamme on lainattavissa jopoja pitkälle syksyyn.

Mikäli lähdet pidemmälle matkalle, temppuilemaan tai tutustumaan maastopyöräreitteihin, vaihtoehtoja on lukuisia. Saimaan alueen kesä on täynnä myös useita pyöräilytapahtumia. Koostimme alle muutamia vinkkejä tulevalta kesältä (lisää vaihtoehtoja ja lisätietoja löydät: www.visitlappeenranta.fi/fi/Teemat-ja-tarinat/Lappeenranta-pyoralla)

 

Hyvät kaukokohteet – noin-etäisyydet hotelliltamme:

Joutseno (20 km), Imatra (38km), Vainikkala (27km), Taipalsaari (15km), Luumäki (38km)

 

Saimaan Saaristoreitti (154km)

Saimaan saaristoreitti on perinteinen ja suosittu pyörämatka Kyläniemen kautta eteläisen Saimaan alueella. Reitti on noin 154 km ja siihen kannattaa varata aikaa useampi päivä (vähintään 2-3 päivää), sillä nähtävää on paljon. Reitin varrella on mm. useita Saimaa Geopark -kohteita.

Reitillä voit tutustua Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien nähtävyyksiin sekä kolmeen viehättävään kirkonkylään Taipalsaarella, Ruokolahdella ja Joutsenossa.

 

Maastopyöräreitit

jalki.fi/pages/location/Lappeenranta

 

Uutuuksia & tapahtumia

 

Syksyllä 2020 valmistunut pump track- park, Huhtiniemi (5km hotellilta)

Saimaa Cycle Tour 9.-10.7.2021 saimaacycletour.com/

Willimiesajot 17.-18.7.2021 willimiesajot.com/