Varaa Ilveksen upeat juhlatilat käyttöösi

Original Sokos Hotel Ilves tarjoaa loistavat puitteet erilaisille juhlille aivan Tampereen keskustassa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla tilaisuuksien järjestäminen on helppoa, olipa kyse sitten pienen porukan pirskeistä tai useamman sadan henkilön juhlista.

Ballroom – Ilveksen suurin ja näyttävin juhlatila

Ilveksen näyttävässä Ballroomissa järjestät ikimuistoiset juhlat jopa 450 hengelle. Tilan erilaiset pöytämuodot ja liikuteltavat seinät mahdollistavat monenlaiset ja -kokoiset tilaisuudet. Tilan katseenvangitsijana toimii upeat italialaiset kristallikruunut.

Salin voi jakaa kolmeen osaan, joten tarpeen mukaan tila taipuu myös pienempään tilaisuuteen. Saliin voidaan myös pystyttää esiintymislava. Ajanmukainen tekniikka ja täysin uudistetut tilat takaavat laadukkaan tilaisuuden. Muunneltavuutensa ansiosta Ballroom sopii loistavasti niin cocktailtilaisuuksiin, kuin illallisten järjestämiseen.

Maisema-kabinetti – ylimmän kerroksen upea juhla- ja saunatila

Ilveksen 19. kerroksen Maisema-kabinetti sopii erityislaatuisiin juhliin. Kabinetin ikkunoista avautuu huikeat näkymät Tampereen keskustaan. Valoisa tila jakautuu kahteen osaan: toisella puolella on näköalasauna sekä pukeutumistilat ja toinen puoli tilasta on kauniisti sisustettua juhlatilaa. Maisema-kabinetti soveltuu parhaiten 20–30 hengen tilaisuuksiin.

Varaa koko Ilves omaan käyttöösi!

Haluatko varata koko hotellin omaan käyttöösi? Original Sokos Hotel Ilves on täyden palvelun tapahtumatalo, jossa järjestät helposti myös isommat tilaisuudet. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Tiedustelut ja varaukset:

puh. 0300 870 030

ma – pe klo 08:30-16:30

sales.tampere@sokoshotels.fi

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN