Hophaus Tahko tarjoaa upeat puitteet pikkujoulun vietolle

Pikkujoulut Hophaus Tahkossa

25.8.2021 keskiviikko - 5.12.2021 sunnuntai
Pikkujoulut on hyvä syy tulla Tahkolle!

Kaipaatpa pikkujoulupoppoosi kanssa tunnelmallista ja rauhaisaa seurustelua herkulliseksi hiotun menun äärellä tai railakkaampaa illanviettoa livemusiikilla höystettynä, tarjoaa Hophaus Tahko mahtavat puitteet pikkujouluillesi.

 

Talviterassi pikkujoulut

Hophausin katetulla, lämmitetyllä terassilla vietetään talviteemaisia pikkujouluja. Tähän iltaan pukukoodi on "Winter Casual" eli varaathan hieman lämpimämmät sisävaatteet ja kengät. Sisään astuessa jokainen vieraamme voi pukea ylleen Hophausin lämmikeviitan. Sosiaalisesti vauras illanvietto alkaa kutsuvan miljöön, sykkivän musiikin ja tilanteeseen sopivan juoman siivittämänä.

Chef Rôtisseur Hannu Pöyhösen laadukkaista puraisuista rakennettu nautinnollinen makukokonaisuus on katettu tyylikkäästi Hophausin tunnelmavalojen alle.

Ruokailun lomassa kajahtaa ilmoille Tahkon torven ääni joka on merkki siitä, että on aika kulauttaa Tahkon tislaamon shotti. Tämä ilta on Sinulle joka kaipaat uniikkeja, mieleenpainuvia hetkiä!

Hinta 65€/hlö

Toteutetaan min. 40 hlö:n ryhmille

Lue lisää ja tutustu menuun esitteestä

Tiedustelut ja varaukset: sales.peeassa@sok.fi 

 

Hophaus bileillat

Nautiskele talvi-illan tunnelmasta Hophaus Tahkon monipuolisen drinkkivalikoiman ja tanssijalkaa vipattavan livemusiikin kera.

Ennen soittoa on hyvä herkutella porukalla samassa rakennuksessa sijaitsevan ravintola Hillsiden joulumenulla.

Bileiltojen aikataulu

La 20.11.2021 James goes Party

La 27.11.2021 Playa

Pe 3.12.2021 Playa

La 4.12.2021 Playa

Iltoihin on vapaa pääsy ja musiikin ensitahdit pärähtävät ilmoille klo 22.00.

 

Tässä ravintolassa