ALKUPALAPÖYTÄ: Tarhurin vihreää salaattia VE, G, Tomaattidressingiä, paahdettuja siemeniä ja yrttikrutonkeja VE, G, Pomeranssilla maustettua kurkkua VE, G, Mustapippuritomaattia ja basilikaa VE, G, Metsäsienisalaattia L, G, Rosollia a`la Greeneri VE, G , Punasipulikompottia VE, G, Marinoitua maa-artisokkaa, vuohenjuustoa ja saksanpähkinää L, G, Appelsiinilla ja rosmariinilla graavattua kirjolohta ja fenkolia M, G, Punaviininsilliä M, G Greenerin kinkkua M, G, Konjakkiluumuja M, Herneitä VE, G, Hunaja- timjamisinappia L, G
Suur-Savon leipomon Marskin Arinaruisleipää ja Arinakauraleipää, Voita L, G, Puolukka-tuorejuustolevitettä L, G
PÄÄRUOKA: Karjalanpaistia a`la Greeneri M, G, Ruskistetussa voissa pyöriteltyjä perunoita L, G
Hunajapaahdettua palsternakka, porkkanaa ja pinaattia M, G, Aurajuusto-punajuuripaistosta L, G
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ: Karpalo-kinuskikakkua ja kanelikermaa L, G, Pipareita L, Konvehteja, Kahvia, teetä ja glögiä