Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Aino kahvila & ravintola
Prismakeskukseen sinua palvelee ravintolamaailma, jossa tarjolla on monipuolisen ruokalistan herkkuja, noutopöytälounas sekä Hesburgerin maukkaat pikaruoka-annokset. 
 
Annosvaihtoehtoja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin, unohtamatta snack-herkkuja tai jälkiruokia. Monipuolisen noutopöytälounaan, pizzojen ja kahvilatuotteiden lisäksi voi nauttia myös pastabaarin antimista, josta saa mukaansa nopeaa lounasruokaa take-away -annoksina.
Vuoksenvahti

Vuoksenvahti on perinteikäs seurusteluravintola Imatrankoskella. Olemme toimineet samalla paikalla vuodesta 1971 lähtien! 

Asiakaspaikkoja on 160, kesällä lisäksi 150-paikkainen terassi. Tule nauttimaan leppoisasta tunnelmasta.

Meillä on usein viikonloppuisin live-esiintyjiä, seuraa ilmoitteluamme! Bändi-iltoina palvelemme 03 asti.

Meillä voit seurata urheilutapahtumia isosti! Meillä on nyt videotykki ja 100 x 150 cm kangas. Lisäksi alueella on huippulaadukkaat Genelec-kaiuttimet lisäämässä katselunautintoa.

Nyt entistä enemmän kanavia katsottavana:

SM-liiga, Formula 1, MM-ralli, hiihtolajit, nyrkkeily, tennis (ATP ja Wimbledon), timanttiliiga, leijonakiekko, valioliiga, mestarienliiga, NBA, NFL, UEFA Europa League, Englannin Championship, MotoGP, Nascar Sprint Cup Series, Superpesis...

"Ravintola Vuoksenvahti on ollut "toinen kotini" Imatralla asuessani eli jo yli 30 vuotta. On aina ollut miellyttävää tulla kodikkaaseen ja lämminhenkiseen koko kansan ravintolaan ja tavata siellä erilaisia ihmisiä. Palvelu on ollut erinomaista, ja aina on löytynyt juttuseuraa, jossa ajatuksia on vaihdettu hyvinkin monista eri aiheista. Ravintola on kuin kaupungin sydän, joka sykkii lämpöä ja vanhojen aikojen romantiikkaa. Ne ovat tärkeitä asioita tässä koko ajan kylmenevässä maailmassa."

- Heavy Tikkanen -

Tapahtumat
26.8.2017 lauantai

Kolmen kimppa Vuoksenvahdissa 26.8.2017

Vuoksenvahti

Koskenparras 5, Imatra
Ihana Pate Friman musisoi terassilla 26.8. Imatra-päivänä alkuillasta. Illalla Pate ottaa kaverit mukaanja illan musiikista vastaa: Kolmen kimppa Tervetuloa! Vapaa pääsy!