Lounaat lähelläsi

Amarillo, Lahti

10:30 - 14:00
Aleksanterinkatu 10, Lahti
 • BBQ CHICKEN BURGER tai BBQ BURGER 10,50 €
  VL
 • LUNCH OF THE DAY: HAVANNA PORK 12,90 €
  G L

Alex Food & Café Lahti

10:30 - 15:00
Aleksanterinkatu 19-21, Lahti
 • Kasvispihvit ja tzatsiki 9,90 €
  G L
 • Omenainen possupata 9,90 €
  M G
 • Paahdetut punajuuret 9,90 €
  M G
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Amarillo, Lahti
Toimimme tällä hetkellä ainoastaan take away-ravintolana! Tilaa, nouda ja nauti herkuistamme :)
 
Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!
Butcher & Banker, Lahti

Tylsistyminen saattaa joskus tuntua ylitsepääsemättömältä ydintalvelta: lohduttomalta ja masentavalta, vailla toivoa paremmasta. Onneksi sinulla on nyt paikka, jossa voit kääntää tylsistymisen tuomiopäivän kelloa taaksepäin hyvien oluiden, drinkkien ja elävän musiikin saattelemana. Tule nauttimaan Butcher & Bankeriin, paikkaan jossa hauskat ajat, hyvä seura ja satunnaiset sulosoundit levittävät onnellisuutta kuin pandemiaa. Menumme antaa sinulle ohjeet, kuinka selvitä yli tylsyyden ydintalvesta.